Nävekvarnsvägen 22

Nävekvarnsvägen 22

Slutpris

8 120 000 kr


Örby— Bandhagen— STOCKHOLM

Nävekvarnsvägen 22


Slutpris
8 120 000 kr

Örby— Bandhagen— STOCKHOLM

Vacker välrenoverad villa med lugnt barnvänligt läge i Örby– bara att flytta in och njuta av huset och trädgården!

Renoveringar har gjorts med bevarande av fina originaldetaljer blandat med modern interiör i kök och duschrum. Utöver en större ombyggnad 1997-98 med bla kök och badrum har löpande renoveringar gjorts med nya fönster, mekanisk ventilation med värmeåtervinning, dränering, elledningar, värmepump och mycket mer.

Huset har stora sällskapsytor med kök och matrum i öppen planlösning, här kan man lätt få plats för ett stort matbord vid middagsbjudningar. Från matrummet kliver man sedan rakt ut i den vackra trädgården. I entréplan har man ett rymligt vardagsrum där man kan umgås långt in på kvällen utan att störa barnen som sover. Beroende på familjens storlek kan man ha upp till 4 sovrum, idag är ett av dessa omgjort till tv-rum men kan enkelt återställas. I många hus saknas förvaring men här finns det gott om utrymmen såsom stort garage, tvättstuga och pannrum/förråd med plats för allt!
 
Trädgården är ett kapitel där man sällan får skriva särskilt mycket men så är inte fallet här. Här tar man tillvara tomtens egenskaper och man har sparat träd som gör att man kan välja mellan sol och skugga under heta sommardagar. Trädgården har byggts upp i etapper med inspiration från Zetas Trädgård. Här finns den avkopplade hörnan med dammen och stenbänken för förmiddagssol, Den lummiga lekhörnan med lekstuga och där studsmattan har sin naturliga plats. På gaveln har man en vacker stentrappa som leder från gatan upp förbi friggeboden till trädgården. Varje del av trädgården är genomtänkt och bidrar på sitt unika sätt till upplevelsen. Men oftast njuter man nog av den rymliga terrassen i solen eller under den stora markisen.

Örby villaområde är en vacker villaidyll som ligger i anslutning till Stureby och Bandhagen.
Belägen på liten villagata en bit ifrån de stora vägarna och med närhet till Örby och Bandhagens centrum med matbutik, restauranger, café och tunnelbana. Det finns flera omtyckta förskolor i närheten, Vi som växer är närmast men det finns ett flertal runt Örbyskolan samt i Bandhagen. Inom bekvämt och med trygg gångväg finns de populära skolorna Örbyskolan (F-klass-9) samt Sturebyskolan (F-klass-9).
I kvarteret finns en unik gemensamhetsanläggning mellan husen med lekyta där man har basketplan, bouleplan, hockeymål, gunga och klätterställning. Inom gångavstånd finns även Bandängens parklek (motsvarande 4H gård) med lantgård i stadsmiljö. I lekparken finns gungor, klätterställning och små lekstugor. Du kan låna cyklar, månbilar, bollar, hopprep samt olika sällskapsspel. Här finns kaniner och getter för barnen att bekanta sig med.


Boarea/biarea
134/34 kvm
Driftkostnad
31 400 kr/år
Tomtarea
650 kvm
Rum
5 rum (3-4 sovrum)
Såld
2016-09-08

Mäklarhuset Enskede

Denna villa på Nävekvarnsvägen såldes av oss 2016-09-08. Se alla våra försäljningar i Bandhagen samt även på Nävekvarnsvägen.

Boka värdering

Tommy Sundvall

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.