Search Menu
Bostaden är såld

Bandhagen - Örby / Nävekvarnsvägen 22

Vacker välrenoverad villa med lugnt barnvänligt läge i Örby– bara att flytta in och njuta av huset och trädgården! Renoveringar har gjorts med bevarande av fina originaldetaljer blandat med modern interiör i kök och duschrum. Utöver en större ombyggnad 1997-98 med bla kök och badrum har löpande renoveringar gjorts med nya fönster, mekanisk ventilation med värmeåtervinning, dränering, elledningar, värmepump och mycket mer. Huset har stora sällskapsytor med kök och matrum i öppen planlösning, här kan man lätt få plats för ett stort matbord vid middagsbjudningar. Från matrummet kliver man sedan rakt ut i den vackra trädgården. I entréplan har man ett rymligt vardagsrum där man kan umgås långt in på kvällen utan att störa barnen som sover. Beroende på familjens storlek kan man ha upp till 4 sovrum, idag är ett av dessa omgjort till tv-rum men kan enkelt återställas. I många hus saknas förvaring men här finns det gott om utrymmen såsom stort garage, tvättstuga och pannrum/förråd med plats för allt!   Trädgården är ett kapitel där man sällan får skriva särskilt mycket men så är inte fallet här. Här tar man tillvara tomtens egenskaper och man har sparat träd som gör att man kan välja mellan sol och skugga under heta sommardagar. Trädgården har byggts upp i etapper med inspiration från Zetas Trädgård. Här finns den avkopplade hörnan med dammen och stenbänken för förmiddagssol, Den lummiga lekhörnan med lekstuga och där studsmattan har sin naturliga plats. På gaveln har man en vacker stentrappa som leder från gatan upp förbi friggeboden till trädgården. Varje del av trädgården är genomtänkt och bidrar på sitt unika sätt till upplevelsen. Men oftast njuter man nog av den rymliga terrassen i solen eller under den stora markisen. Örby villaområde är en vacker villaidyll som ligger i anslutning till Stureby och Bandhagen. Belägen på liten villagata en bit ifrån de stora vägarna och med närhet till Örby och Bandhagens centrum med matbutik, restauranger, café och tunnelbana. Det finns flera omtyckta förskolor i närheten, Vi som växer är närmast men det finns ett flertal runt Örbyskolan samt i Bandhagen. Inom bekvämt och med trygg gångväg finns de populära skolorna Örbyskolan (F-klass-9) samt Sturebyskolan (F-klass-9). I kvarteret finns en unik gemensamhetsanläggning mellan husen med lekyta där man har basketplan, bouleplan, hockeymål, gunga och klätterställning. Inom gångavstånd finns även Bandängens parklek (motsvarande 4H gård) med lantgård i stadsmiljö. I lekparken finns gungor, klätterställning och små lekstugor. Du kan låna cyklar, månbilar, bollar, hopprep samt olika sällskapsspel. Här finns kaniner och getter för barnen att bekanta sig med.

Bandhagen / Örby
Nävekvarnsvägen 22
Final price: 8 120 000 kr
Enclosed: 134/34 kvm
Running costs: 31 400 kr/år
Plotarea: 650 kvm
Rooms: 5 rum, varav 3 sovrum
Sold: 2016-09-08
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Stockholm / Bandhagen / Nävekvarnsvägen
 • Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide
  Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide

  Mycket att hålla i huvudet när du ska sälja villan, radhuset eller fritidshuset. Här är Mäklarhusets sälja hus-guide över vad du ska tänka på. Trygga och säkra din försäljning – steg för steg.

 • Så här får du en grönare och finare gräsmatta
  Så här får du en grönare och finare gräsmatta

  Trädgårdens gräsmatta är platsen för umgänge, spel och lek. En gräsmatta skall tåla mycket och skall ändå se grön och skön ut - allt är en fråga om skötsel. Här ger vi dig tipsen du behöver.

 • Håll tjuvarna borta i sommar
  Håll tjuvarna borta i sommar

  Varje år ökar inbrotten i hemmen under semestertiderna. När folk bryter vanor och byter miljö passar tjuvarna på. Men det finns många sätt att försvåra för dem.