Search Menu
Bostaden är såld

Bergshamra - Sjöändan Bergshamra / Davids väg 3

En sommardröm vid Länna kyrksjö

Välkommen till populära området Sjöändan i Bergshamra! Här ligger ett hemtrevligt fritidshus på berg med glimt mot Länna kyrksjö och gångavstånd ner till badplats. På fastigheten ligger ett hus på 46 kvm fördelat på vardagsrum och matplats i öppen planlösning, samt kök, duschrum med kabin och frystoalett samt två mindre sovrum. Generös altan i västerläge samt en upphöjd uteplats på berget med morgonsol. Trädgården bjuder på växter av alla dess slag och gräsyta för lek och bollspel. Även ett gästhus på 10 kvm finns att använda för gäster eller kanske som förråd. Fastigheten tillhör samfällighet med badplats vid sjön samt båtbryggor, så här trivs man hela sommaren. Byggrätten är 80 + 40 kvm så möjligheterna finns! Välkommen på visning i juli!

Bergshamra / Sjöändan Bergshamra
Davids väg 3
Final price: 875 000 kr
Enclosed: 46/10 kvm
Running costs: 12 998 kr/år
Plotarea: 2128 kvm
Rooms: 4 rum, varav 2 sovrum
Sold: 2016-07-19
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Stockholm / Bergshamra / Davids Väg