Search Menu
Bostaden är såld

Bergshamra / Gunnsjövägen 5

Stor sjönära tomt!

Nu finns tillfälle att förvärva ett trevligt fritidshus nära Gunnsjön. Vackra trägolv och charmig gäststuga. Stor tomt om 2 645 kvm. Huset inrymmer tre sovrum, stort kök och vardagsrum med öppen spis. Promenadavstånd på fem minuter ned till sjön där samfällighetens brygga finns. Här finns också en mindre privat brygga som under åren har följt med fastigheten. Den stora härliga naturtomten har god plats för sommarens lekar och spel och även stor förutsättningar för den som vill bygga till. Här finns plats för hela familjen! Huset har renoveringsbehov. Gunnsjön i Bergshamra är ett attraktivt område, en timmes bilresa från Stockholm, med närhet till sjö och skog. Hit kommer du enklast med bil och närheten till Norrtälje (endast 2 mil) gör denna plats tillgänglig samtidigt som du fångar landsbygdens charm.

Bergshamra
Gunnsjövägen 5
Final price: 650 000 kr
Enclosed: 40 kvm
Running costs: 8 050 kr/år
Plotarea: 2645 kvm
Rooms: 4 rum, varav 3 sovrum
Sold: 2016-06-28
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / / Bergshamra / Gunnsjövägen
 • Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide
  Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide

  Mycket att hålla i huvudet när du ska sälja villan, radhuset eller fritidshuset. Här är Mäklarhusets sälja hus-guide över vad du ska tänka på. Trygga och säkra din försäljning – steg för steg.

 • Så här får du en grönare och finare gräsmatta
  Så här får du en grönare och finare gräsmatta

  Trädgårdens gräsmatta är platsen för umgänge, spel och lek. En gräsmatta skall tåla mycket och skall ändå se grön och skön ut - allt är en fråga om skötsel. Här ger vi dig tipsen du behöver.

 • Håll tjuvarna borta i sommar
  Håll tjuvarna borta i sommar

  Varje år ökar inbrotten i hemmen under semestertiderna. När folk bryter vanor och byter miljö passar tjuvarna på. Men det finns många sätt att försvåra för dem.