Search Menu
Bostaden är såld

Bergshamra - Enviken / Östanvindsvägen 7

Charmigt fritidshus i Enviken

Ett charmigt tvåvåningshus på 67 kvm i Enviken med närhet till havet. Smakfullt renoverat under senare år. Den stora härliga altanen på ca 80 kvm ligger insynsskyddad mellan gästhus, bostadshus och förråd. Här vill man vara både dag och kväll. Tomten är en plan trädgårdstomt med plats för spel och lek. Belysning på träd och i altandäck ger extra trivsel när solen gått ner. Fastigheten har kommunalt vatten och avlopp så här går att vara året om. Området har både pool, tennisbana, motionsspår, båthamn och havsbad. Båthamn finns i Bergshamraviken. Med bara 5 minuter till Bergshamra är det nära till service och handel. Till Norrtälje tar det ca 20 minuter och till Stockholm ca 1 timme. Välkommen till ett väldigt trevlig hus!

Bergshamra / Enviken
Östanvindsvägen 7
Final price: 2 300 000 kr
Enclosed: 67 kvm
Running costs: 22 600 kr/år
Plotarea: 1699 kvm
Rooms: 3 rum, varav 2 sovrum
Sold: 2016-08-16
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Stockholm / Bergshamra / Östanvindsvägen