Search Menu
Bostaden är såld

Bergshamra - Enviken / Oxdragarbacken 1

Åretruntstandard med kommunalt VA

Trevligt fritidshus med åretruntstandard beläget i populära Enviken. Trivsamt område med småbåtshamn, anlagd badplats, tennisbana, bastubollplan, bastu, 25-meters utomhuspool samt barnpool. Dessutom finns föreningslokal som går att hyra. Hus om 57 kvm som har renoverat kök och badrum, 2 sovrum och allrum med matplats i den inbyggda verandan. Altan under tak mellan huset och gäststugan. På tomten finns också förrådsbod och snickarbod. Plan tomt för lekar och spel som inramas av syrénhäck mot vägen och granhäck mot ena grannfastigheten. Här växer hallon, röda och svarta vinbär. Fiber framdraget till tomtgräns. Mer information om indragning kommer hösten 2016. Kommunalt VA installerat. SL-buss stannar ca 500 meter från huset, nr 620. Ca 3 km till skola, affär, post, pizzeria och vårdcentral i Bergshamra. Ca 2,5 mil till Norrtälje och ca 7 mil till Stockholm. Passande både som sommarnöje och åreruntbostad. Kanske första boendet som alternativ till lägenhet? För mer information om Enviken se hemsida; http://www.enviken.net Välkommen på visning!

Bergshamra / Enviken
Oxdragarbacken 1
Final price: 1 500 000 kr
Enclosed: 57/10 kvm
Running costs: 30 750 kr/år
Plotarea: 1329 kvm
Rooms: 3 rum, varav 2 sovrum
Sold: 2016-06-03
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / / Bergshamra / Oxdragarbacken
 • Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide
  Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide

  Mycket att hålla i huvudet när du ska sälja villan, radhuset eller fritidshuset. Här är Mäklarhusets sälja hus-guide över vad du ska tänka på. Trygga och säkra din försäljning – steg för steg.

 • Så här får du en grönare och finare gräsmatta
  Så här får du en grönare och finare gräsmatta

  Trädgårdens gräsmatta är platsen för umgänge, spel och lek. En gräsmatta skall tåla mycket och skall ändå se grön och skön ut - allt är en fråga om skötsel. Här ger vi dig tipsen du behöver.

 • Håll tjuvarna borta i sommar
  Håll tjuvarna borta i sommar

  Varje år ökar inbrotten i hemmen under semestertiderna. När folk bryter vanor och byter miljö passar tjuvarna på. Men det finns många sätt att försvåra för dem.