Search Menu
Bostaden är såld

Björkö - Marum / Strömsbacksvägen 6

Välkommen till detta vinterbonade fritidshus om 56 kvm i högt och fritt läge med endast en granne på en solig tomt om 1977 kvm i härliga Marum med närhet till fint havsbad. Huset har två bra sovrum vardagsrum, kök och toalett. I köket finns spis, vedspis, kyl, frys, diskbänk och matplats framför fönstret. Vardagsrummet har stor murad öppen spis och utgång till den stensatta uteplatsen. Här finns även ett gästhus med gästrum, duschrum, förråd och vedbod. Den högt belägna tomten ligger fritt med endast en granne och nästan helt utan insyn. Här finns syrener, krusbär, körsbär och äppelträd. Stensatt uteplats i högt soligt läge. I Marum finns en av Väddös finaste sandstränder i perfekt soligt västerläge, här finns också en välordnad båthamn. SL buss 636 stannar ca 1,5 km från huset, åretruntöppen matbutik finns i Väddö-backa ca 10 km från huset.

Björkö / Marum
Strömsbacksvägen 6
Final price: 860 000 kr
Enclosed: 56 kvm
Running costs: 18 221 kr/år
Plotarea: 1977 kvm
Rooms: 3 rum, varav 2 sovrum
Sold: 2016-09-09
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Stockholm / Björkö / Strömsbacksvägen