Search Menu
Bostaden är såld

Blidö - Stämmarsund / Stämmarsundsbacken 14

Tomter med generösa byggrätter i vackra Stämmarsund på Blidö, kommunalt VA till tomtgräns.

Nu finns möjlighet att förvärva tomter i natursköna Stämmarsund på Blidö, belägna endast 15 minuter från Furusund på fastlandet. Kommunalt vatten och avlopp är draget till tomtgräns via samfällighet. Tomterna ligger inom detaljplanerat område med generösa byggrätter. (Friliggande bostäder med 2 våningar där souterrängvåning även får inredas utöver detta, byggnadsarea upp till 250kvm.), se vidare i bifogad detaljplan. Kommunalt vatten och avlopp framdraget till tomtgräns via Björnudden-Stämmarsunds samfällighetsförening. El finns till tomtgräns. Lägenhetsavgift för påkoppling betalas av ny ägare, enligt Norrtälje kommuns gällande tariff. De 3 tomterna som är kvar till salu ligger intill varandra med adresserna Stämmarsundsbacken 14, 16 och 18, se vidare på bifogad fastighetskarta. Möjligheter till båtplatser via separata köer.

Blidö / Stämmarsund
Stämmarsundsbacken 14
Final price: 375 000 kr
Tenure: Tomt
Fastigh.bet: Norrtälje Oxhalsö 2:884
Sold: 2016-05-13
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / / Blidö / Stämmarsundsbacken