Search Menu
Bostaden är såld

Brandbergen / Tvillingarnas Gata 331

Underbar 2:a med inglasad balkong och burspråk!

Varmt välkomna till denna stilfulla 2:a med ljusa fräscha ytskikt samt ett härligt burspråk som ger lägenheten ett större kök. Lägenhetens yteffektiva 69 kvm är välplanerade och har mycket goda möbleringsytor i både vardagsrum, sovrum, kök samt hall. Hallen har en perfekt skjutdörrsgarderob som rymmer allt möjligt. Sovrummet är stilrent renoverat med vita väggar och en trevlig fondvägg. Vardagsrummet är ljust och fräscht med ett härligt ljusinsläpp från fönsterpartiet mot balkongen, här får du plats med allt från en matplats, stor soffa, tv-möbler samt annat möblemang. Underbar inglasad balkong med en trevlig utsikt och bra solläge i söder. Generöst badrum som är nyligen uppfräschat med kommod, badrumsskåp m.m. Läget är fantastiskt, högt och fritt, med en trevlig utsikt och endast ett stenkast från busshållplats med linjer som tar dig till Stockholm på endast 25 min. Närområdet präglas av grönska och natur. Det lokala centrumet, ca 300 m bort, erbjuder både bio och bowling samt flertal restauranger och mataffärer. Inom gångavstånd nås flertal handelsplatser såsom Haninge Centrum och Port 73 och Tyresta Nationalpark lockar strax bakom knuten med fantastiska naturupplevelser och sagolika motionsslingor. Varmt välkommen till Tvillingarnas gata 331!

Brandbergen
Tvillingarnas Gata 331
Final price: 1 700 000 kr
Enclosed: 69 kvm
Community fee: 4 205 kr/mån
Rooms: 2 rum, varav 1 sovrum
Floor: 3 av 7 (Hiss finns)
Sold: 2016-06-29
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Stockholm / Brandbergen / Tvillingarnas Gata