Husbyvägen,  Kålvägen 7

Husbyvägen, Kålvägen 7

Slutpris

450 000 kr


Aspvik Koloniområde— Bro— UPPLANDS-BRO

Husbyvägen, Kålvägen 7


Slutpris
450 000 kr

Aspvik Koloniområde— Bro— UPPLANDS-BRO

Röd stuga i Aspvik!

Ring för visningstid! Välkommen till att göra ett augustiklipp på en röd liten stuga i Aspviks koloniområde. Här kan du bo hela hösten, våren och sommaren. Går att bygga till ytterligare 6 kvm! Stugan har ett mysigt loft med plats för extra bäddar eller förvaringsplats. Loftutrymmet har öppningsbara fönster. Köksdel med det viktigaste för att få till en måltid och en härlig kamin som du värmer dig framför de kyliga höstkvällarna. På tomten finner du äppleträd, syrener, doftschersmin, körsbär, vinbär, fläder för att nämna några av dem. Köksdelen har indraget vatten via slang. Köksavlopp till stenkista. Eget vattenutkast på varje tomt. Kommunalt sommarvatten. Tillbyggt verandarum med utgång till altan under tak och har fina spröjsade fönster mot trädgård. Större del av stugan är nymålad och säljs som den står med inventarier, utemöbler och redskap. På tomten finns även ett förråd på ca 4 kvm som kan användas till redskap eller varför inte inreda till ett eget toautrymme. Koloniområdet är mycket aktivt och har många olika träffar som loppis, café, midsommarfirande, valborgsfirande mm. Trädgårdsintresse är en fördel eftersom alla är måna om att man sköter om sin egen del på bästa sätt. Denna behöver en stor portion omsorg och kärlek. Det är inga problem att vara här under vintertid. På området finns även vintertid dusch och toalett samt vatten att använda. Sommartid finns många toaletter, duschar och även en gemensam park som man får använda till sammankomster osv. Litet bibliotek och lekpark finns också på området. Området runtomkring består av hästgårdar och hagar med fina promenadstigar till sjöarna runtomkring. Både vid Örnässjön och Lillsjön finns både möjlighet att bada och fiska. Städdagar ingår i arrendeavtalet.


Boarea
25.5 kvm
Driftkostnad
5 200 kr/år
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2016-09-02

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.