Search Menu
Bostaden är såld

Bro - Aspvik Koloniområde / Husbyvägen, Kålvägen 7

Röd stuga i Aspvik!

Ring för visningstid! Välkommen till att göra ett augustiklipp på en röd liten stuga i Aspviks koloniområde. Här kan du bo hela hösten, våren och sommaren. Går att bygga till ytterligare 6 kvm! Stugan har ett mysigt loft med plats för extra bäddar eller förvaringsplats. Loftutrymmet har öppningsbara fönster. Köksdel med det viktigaste för att få till en måltid och en härlig kamin som du värmer dig framför de kyliga höstkvällarna. På tomten finner du äppleträd, syrener, doftschersmin, körsbär, vinbär, fläder för att nämna några av dem. Köksdelen har indraget vatten via slang. Köksavlopp till stenkista. Eget vattenutkast på varje tomt. Kommunalt sommarvatten. Tillbyggt verandarum med utgång till altan under tak och har fina spröjsade fönster mot trädgård. Större del av stugan är nymålad och säljs som den står med inventarier, utemöbler och redskap. På tomten finns även ett förråd på ca 4 kvm som kan användas till redskap eller varför inte inreda till ett eget toautrymme. Koloniområdet är mycket aktivt och har många olika träffar som loppis, café, midsommarfirande, valborgsfirande mm. Trädgårdsintresse är en fördel eftersom alla är måna om att man sköter om sin egen del på bästa sätt. Denna behöver en stor portion omsorg och kärlek. Det är inga problem att vara här under vintertid. På området finns även vintertid dusch och toalett samt vatten att använda. Sommartid finns många toaletter, duschar och även en gemensam park som man får använda till sammankomster osv. Litet bibliotek och lekpark finns också på området. Området runtomkring består av hästgårdar och hagar med fina promenadstigar till sjöarna runtomkring. Både vid Örnässjön och Lillsjön finns både möjlighet att bada och fiska. Städdagar ingår i arrendeavtalet.

Bro / Aspvik Koloniområde
Husbyvägen, Kålvägen 7
Final price: 450 000 kr
Enclosed: 25,5 kvm
Running costs: 5 200 kr/år
Rooms: 3 rum, varav 2 sovrum
Sold: 2016-09-02
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Micaela Rubinstein-Liljenström Ansvarig mäklare
Micaela Rubinstein-Liljenström
Mäklarhuset Kungsängen
Real estate agent
E-mail
Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Stockholm / Bro