Search Menu
Bostaden är såld

Bro - Råby Bro / Korpstigen 12A

2.a Boklok med härlig uteplats!

Välkommen till en ljus fin 2.a med uteplats i mysig bullerbykänsla och trivsamt område i Råby Gärde. Lägenheten är härligt ljus och har eftermiddagssol på den härliga uteplatsen. Från den rymliga hallen har du ingång till rymligt badrum med dusch . Vardagsrummet och köket har en öppen planlösning med gott om fönster och utgång till ett solig trädäck. Från köket har du eget utrymme för tvätt och tork och bra plats för förvaring. Sovrummet är bra planerat och har en f.d klädkammare som numera är omgjord till sovalkov. Dörren finns kvar om man vill använda den som klädkammare igen. Utomhus finns mycket fina ytor för barnen att leka och även tillkomst till ett yttre förråd. Innergården inbjuder till att träffa andra barn och leka på en lugn plats skyddad från trafik. Totalt finns 42 lägenheter fördelat på sju hus med 6 lägenheter i varje. BoKlok är ett boendekoncept utvecklat av Skanska och IKEA. Byggår 2003-2004.

Bro / Råby Bro
Korpstigen 12A
Final price: 1 500 000 kr
Enclosed: 50 kvm
Community fee: 3 554 kr/mån
Rooms: 2 rum, varav 1 sovrum
Floor: Bv av 2 (Hiss finns ej)
Sold: 2016-07-19
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Micaela Rubinstein-Liljenström Ansvarig mäklare
Micaela Rubinstein-Liljenström
Mäklarhuset Kungsängen
Real estate agent
E-mail
Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Stockholm / Bro / Korpstigen