Korpstigen 12A

Korpstigen 12A

Slutpris

1 500 000 kr


Råby Bro— Bro— UPPLANDS-BRO

Korpstigen 12A


Slutpris
1 500 000 kr

Råby Bro— Bro— UPPLANDS-BRO

2.a Boklok med härlig uteplats!

Välkommen till en ljus fin 2.a med uteplats i mysig bullerbykänsla och trivsamt område i Råby Gärde. Lägenheten är härligt ljus och har eftermiddagssol på den härliga uteplatsen. Från den rymliga hallen har du ingång till rymligt badrum med dusch . Vardagsrummet och köket har en öppen planlösning med gott om fönster och utgång till ett solig trädäck. Från köket har du eget utrymme för tvätt och tork och bra plats för förvaring. Sovrummet är bra planerat och har en f.d klädkammare som numera är omgjord till sovalkov. Dörren finns kvar om man vill använda den som klädkammare igen. Utomhus finns mycket fina ytor för barnen att leka och även tillkomst till ett yttre förråd. Innergården inbjuder till att träffa andra barn och leka på en lugn plats skyddad från trafik. Totalt finns 42 lägenheter fördelat på sju hus med 6 lägenheter i varje. BoKlok är ett boendekoncept utvecklat av Skanska och IKEA. Byggår 2003-2004.


Boarea
50 kvm
Avgift
3 554 kr/mån
Driftkostnad
300 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
Bv (Hiss finns ej)
Såld
2016-07-19

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.