Ekebyvägen 4

Ekebyvägen 4

Slutpris

8 750 000 kr


Bromma / Nockebyhov— Bromma— Stockholm

Ekebyvägen 4


Slutpris
8 750 000 kr

Bromma / Nockebyhov— Bromma— Stockholm

Familjedröm med närhet till allt! Perfekt hus för dig som vill sätta egen prägel!

Varmt välkommen till pittoreska Nockebyhov och Ekebyvägen 4! Huset är välplanerat och erbjuder idag totalt 132 kvm (90+42) fördelat på tre plan med genomgående ljus och charm. Präglat av härliga sociala ytor med tre bra sovrum på det övre planet, arbetsvänligt kök med sittplats, stort vardagsrum för sociala sammankomster samt ett badrum på övre plan och wc på entréplan. Det nedre planet erbjuder ett stort allrum, perfekt yta att forma efter egna behov, goda förvaringsmöjligheter, tvättstuga och matkällarförråd. Den lummiga trädgårdstomten erbjuder variation med vackra uteplatser i solen, plana gräsytor som inbjuder till lek, lättskötta planteringar samt fruktträd och bärbuskar. Huset ges ett lika vackert som tilltalande uttryck genom sin träfasad, den gemytliga och prunkande tomten och de sociala ytorna som på bästa vis knyter samman gammal charm med bekvämlighet. Här kan man flytta in, sätta egen prägel och trivas med en helt fantastisk grannsämja!

Ett boende med detta läge i Nockebyhov är ur många aspekter bland det bästa som finns att erbjuda med sin närhet till Brommaplan med goda kommunikationer via buss och T-bana, all tänkbar service med bland annat matbutiker, bank och apotek. I området finns närhet till flertalet förskolor samt några av Stockholms bästa grundskolor. Närheten till naturen och vattnet ger också möjlighet till härliga utflykter med båt, sköna bad och promenader längs med Mälaren som blir en naturlig del av boendemiljön. Här bor man med det centrala lägets bekvämligheter samtidigt som läget är lugnt och mysigt.

Välkommen att längta hem!


Boarea/biarea
90/42 kvm
Driftkostnad
24 000 kr/år
Tomtarea
513 kvm
Rum
5 rum (3-4 sovrum)
Såld
2023-10-30

Mäklarhuset Bromma/Solna/Sundbyberg

Denna villa på Ekebyvägen såldes av oss 2023-10-30. Se alla våra försäljningar i Bromma samt även på Ekebyvägen.

Boka värdering

Malou Maxe

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.