Knypplerskevägen 31

Knypplerskevägen 31

Slutpris

2 225 000 kr


Åkeshov— Bromma— Stockholm

Knypplerskevägen 31


Slutpris
2 225 000 kr

Åkeshov— Bromma— Stockholm

VÄLPLANERAD TVÅA PÅ ATTRAKTIV ADRESS!

- Ljus och välplanerad
- Fönster i tre väderstreck
- Lummigt och lugnt område med närhet till natur och kommunikationer
- Stor och stabil förening med låg belåningsgrad om 5 269kr/kvm
- Gästlägenhet och bastu finns att hyra

Nu finns möjlighet att förvärva denna välplanerade och charmiga tvåa i populära Åkeshov! Bostaden erbjuder en optimal planlösning som gör den lättmöblerad och trivsam, samt präglas av ett härligt ljusinsläpp tack vare fönster i tre väderstreck. Köket erbjuder bra med förvaring och arbetsytor, stort och lättmöblerat vardagsrum med plats för både soffgrupp och matbord. Harmoniskt sovrum med gott om förvaring samt badrum med dusch. Bostaden ligger i ett lugnt läge med grönskan precis utanför. Detta är bara några av fördelarna. I källaren finns även ett rymligt förråd.

Bostaden tillhör Brf Dynan, en stor och stabil förening som genomgått flertalet stora renoveringar under åren och som amorterar flitigt på lånen. Som bostadsrättsinnehavare har man tillgång till gemensamma utrymmen som tvättstugor, cykel- och barnvagnsförråd. Föreningen har även en gemensam bastu, ett snickerirum och en övernattningslägenhet samt uteplats med grillmöjligheter.

Här bor ni i perfekt läge mellan Brommaplan och Åkeshov som erbjuder goda kommunikationer med både buss och tunnelbana. Vid Brommaplan finns även restauranger, gym och matbutiker. Närhet till flera olika naturområden med mysiga promenadstråk.

Kontakta mig för mer information!
Med vänliga hälsningar,
Emma Bogren 073-366 81 70


Boarea
42 kvm
Avgift
3 952 kr/mån
Rum
2 rum
Våning
1 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2024-02-07

Mäklarhuset Bromma/Solna/Sundbyberg

Denna lägenhet på Knypplerskevägen såldes av oss 2024-02-07. Se alla våra försäljningar i Bromma samt även på Knypplerskevägen.

Boka värdering

Emma Bogren

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.