Kratsbodavägen 46a

Kratsbodavägen 46a

Slutpris

3 200 000 kr


Mariehäll— Bromma— Stockholm

Kratsbodavägen 46a


Slutpris
3 200 000 kr

Mariehäll— Bromma— Stockholm

Fantastisk tvåa i söderläge i populär förening!

ACCEPTERAT PRIS 3 200 000 :-

- Fantastisk förening med hotelkänsla
- Balkong söderläge
- Optimal planlösning
- Hållbara och moderna materialval i hela lägenheten
- Goda intäkter i föreningen
- Ljusa stora fönster i två väderstreck
- Sociala ytor med ett separat sovrum
- Fungerande tvätt/tork i lägenheten
- Låg månadsavgift
- Gångavstånd till diverse attraktioner i området

Varmt välkommen till denna fantastiska lägenhet i populära Brf Alprosen i nära anslutning till Sundbyberg och diverse kommunikationer med balkong i söderläge. Lägenheten omfamnas av stora ljusa fönsterpartier med låg bröstning i två väderstreck som gör att det naturliga solljuset strålar in i den moderna och stilrena lägenheten hela dagen, samtidigt som de isolerande fönstren skapar lugn och harmoni. Bostadens soliga balkong ger dig även fantastiska möjligheter för att njuta av den härliga atmosfären utomhus samtidigt som den är högt placerad från marken. Utöver detta är byggnaden bildad år 2018 vilket gör att hela lägenheten genomgår en hög standard med specifikt utvalda material för att skapa en långsiktig hållbarhet och god känsla i bostaden. den fina ekparketten, vitmålade väggarna, ljusa balkongen, fullutrustade köket, det lyxiga badrummet och den optimala planlösningen för möblering gör att denna lägenhet blir perfekt för den som söker ett hem med högsta hotellkänsla.

Föreningen fokuserar även mycket på bekvämlighet och trygghet för alla dess medlemmar. Det är dels ett nyckelfritt boende där det digitala "Yale Doorman-låset" innebär att du aldrig behöver leta efter borttappade hemmanycklar. Garaget är dessutom kameraövervakat och föreningen har två takterasser som går att nyttja. Mariehäll som område har även närhet till Sundyberg, bällstaån, Bromma blocks, kommunikationer och förskolor. Lokaler som restaurang och gym är uthyrda av föreningen.


Boarea
50 kvm
Avgift
3 045 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
2 (Hiss finns)
Såld
2024-02-14

Mäklarhuset Bromma/Solna/Sundbyberg

Denna lägenhet på Kratsbodavägen såldes av oss 2024-02-14. Se alla våra försäljningar i Bromma samt även på Kratsbodavägen.

Boka värdering

Robin Karlsson

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.