Search Menu
Welcome to the viewing

Contact the real estate agent for more information about the viewings

Contact
Bromma / Nockebyhov
Nockeby Backe 4, 6 tr
Utgångspris: Calculation 6 495 000 kr
Make a bid
Enclosed: 86 kvm
Community fee: 4 800 kr/mån
Rooms: 3 rum och kök, varav 2 sovrum.
Floor: 6 av 6 (Hiss finns)

Nyproduktion / Bromma - Nockebyhov / Nockeby Backe 4, 6 tr

Fantastisk takvåning 3:a med sjöglimt mot Mälaren och underbar 41 kvm solig takterrass

En fantastisk och lyxig takvåning med bästa läge högst upp i huset och en 41 kvm insynsskyddad takterrass. Från lägenheten har man fri utsikt och sjöglimt över Mälarens glittrande vatten. Här kan man njuta av sitt eget uterum med möbler, solstolar och växter hela sommaren. Ett verkligt unikt boende med bästa läge där lägenheten är påkostad med extra tillval för över 50.000 kr. Unik bostad med sol från morgon till eftermiddag och tilltalande, social och öppen planlösning med alla rum vända mot den generösa takterrassen. Här finns 2 st separata toaletter, gott om förvaring, och dubbla utgångar till terrassen. Genomgående stilrena material, påkostat kök med bänkskiva av vacker granit och fin matplats för många matgäster och härliga middagar. Lyxigt badrum med komfortvärme, tvättmaskin och torktumlare som är placerad under praktisk arbetsbänk med bra förvaring i väggskåp. Två bra sovrum varav ett med utgång till terrassen. Närhet till grönskan, vackra sevärdheter som Drottningholms slott, Judar skogens naturreservat samt lilla populära ön Kärsön i Mälaren. Ta en härlig strand promenad eller promenera vandringsstigen runt Kärsön för att stanna och njuta på öns västra sida och beskåda den magnifika utsikten mot Drottningholms slott. För den mer aktive så ta dig istället till den norra sidan där du har Sveriges största frisbee golfbana eller varför inte sätta dig och njuta på gamla Brostugan, café och restaurang sedan 1932. För den golfintresserade så finns Drottningholms golfklubb i härlig slottsmiljö och storslagen natur. När du vill bada så ta dig till Ängbybadet, den populära stora badplatsen vid Mälarens strand med två sandstränder och gräsmattor samt omklädningsrum, toaletter och servergin. Intill badet finns en vattenrutschbana. I närheten finns Bromma blocks, ett av Stockholms mest populära köpcenter. Mycket bra kommunikationer. Strax nedanför husen så har du bussplats som tar dig till Brommaplan på några minuter som är en knutpunkt till ett flertal busslinjer samt T-banans gröna linje. Nockebybanan tar dig till Alvik. Tvärbanan går till Alvik eller andra hållet så kommer du till Solna eller sickla. I Alvik har du T-banans gröna linje och många busslinjer som tar dig vidare i olika riktningar. Längtar du att bo i en nyproducerad lägenhet där allt är nytt, fräscht och modernt. Säljs på ritning så ingen visning sker i lägenheten. Tillträde till lägenheten sker april 2017. Kontakta fastighetsmäklaren för mer informatio


Furnish
Description of rooms
 • Description of rooms
  Välkomnande hall med skjutdörrsgarderob och ingångar till sovrummen samt 2 toaletter, dels i badrum och dels i gäst-wc. Hela lägenheten har genomgående vacker matlackad ekparkett, vitmålade väggar och spacklade tak dvs inga skarvar i taken som annars är vanligt i nyproduktion. Lyxigt badrum med vitt liggande kakel samt mörkgrått klinkergolv. Elkomfortvärme i golv. Vitlackat spegelskåp med belysning och handfat i vitlackad kommod med underskåp med två lådor. Dusch med svängda duschdörrar 90 cm av aluminium/klarglas. Tvättmaskin samt torktumlare med ovanliggande vit bänkskiva samt vita väggskåp. Sovrum med plats för dubbelsäng och en rymlig klädkammare/walk-in closet, balkongdörr ut till terrass. Sovrum som alternativt kan vara gästrum eller arbetsrum med fönster mot terrass och inneskåp och städskåp Inbjudande toppmodernt kök i öppen planlösning med vardagsrummet, köket har vacker grranit, vita luckor och rymlig matplats för trevliga middagar och utsikt mot terrass. Genomgående rostfria vitvaror med Induktionshäll, varmluftsugn, mikrovågsugn, dubbla kyl/frys samt integrerad diskmaskin. Underbart och soldränkt vardagsrum i hörnläge med stora fönsterpartier och utgång till terrasen. Den läckra terrassen är ca 15 meter lång mot sydöst och 8 meter mot syd och har glasräcke, som också kan höjas till ca 190 cm.
Information about the property
Description
 • Enclosed
  86 kvm
 • Rooms
  3 rum
Construction
 • Built
  2016-2017
 • Building type
  Flerfamiljhus
Energideklaration
 • Energiklass
 • Energiprestanda
  65 kWh/kvm och år
 • Sammanställning
  Energiprestanda 65 kwh/kvm/år. Energideklaration behövs ej. Vid nybyggda fastigheter så sker energideklarering av föreningen efter ca 2 år. Den energiprestanda som uppges kommer från byggherren.
Tv and internet
 • Internet
  Telia Triple Play ( tv, bredband, ip-telefoni abbonemang), obligatorisk avgift 220 kr/mån tillkommer
Tomt/Uteplats
 • Garden
  Terrass om ca 41 m², läge söder.
Parking/Other buildings
 • Parkering
  80 garageplatser. Till garageplatsen är det separat kö. 14 parkeringsplatser. Till parkeringsplatsen är det separat kö. Extern operatör är Mobilpark.
Gemensamma anläggningar
 • Gemensamma utrymmen
  Det finns källarförråd.Varje lägenhet har ett eget lägenhetsförråd på entréplan eller i källaren. Barnvagn- och rullstolsförråd finns i samtliga trapphus. Cykelrum finns i varje hus. Postboxar finns i anslutning till entrén i trapphuset. Tidningshållare finns intill bostadsdörren. Sophantering med nedgrävda behållare utomhus för källsortering.
Övriga upplysningar
 • SERVICE Nedanför Nockeby Terrass finns en närbutik och blomsteraffär. Vid Nockeby Torg finns matbutik, konditori, kemtvätt, skomakare och apotek. Vid Brommaplan finns all tänkbar service med mataffärer, banker, gym, konditori, tandläkare, vårdcentral och restauranger. Vid Bromma flygplats ligger Bromma Blocks, ett av Stockholms mest populära köpcenter. KOMMUNIKATIONER Nockebybanan som går till Alvik finns på bekvämt promenadavstånd. Vid Drottningholmsvägen finns bussförbindelse till Brommaplan och ut mot Mälaröarna. Vid Bromma finns tunnelbanans gröna linje som tar dig till City på ca 15 minuter. NATUR OCH REKREATION I närheten finns populära Ängbybadet med badbryggor, två stora sandstränder, minigolf och servering. I närheten finns även Judarskogens naturreservat med promenadvägar och stigar kring och runt sjön Judarn. Vintertid är det populärt att åka skridskor på sjön och vid dess stränder finns flera grillplatser. Längre bort ligger Grimsta naturreservat som är en perfekt omgivning för dig som gillar att promenera eller jogga eller kanske plocka svamp. Längs Mälaren stränder löper ett populärt promenadstråk som sammanbinder badplatserna Kanaan och Maltesholm. Fina promenadvägar finns även åt andra hållet som passerar omtyckta Solviksbadet. Här kan man följa strandpromenaden bort till Alvik. På andra sidan Nockebybron finns mysiga Brostugan med restaurang och café. Vid Kärsön finns ett fint bad och i skogen finns en frisbeegolfbana. Efter Kärsön finns Drottningholms slott med den vackra slottsparken som är öppen året runt. ÖVRIGT: För mer information om projektet, gå in på: www.boratt.se/residences/search-residences/stockholm/stockholm/bromma-nockebyhov/nockebylunden.
Economy
 • Försäkring
  200 kr/mån
 • Vatten och avlopp
  111 kr/mån
 • Hushållsström
  400 kr/mån
 • Kommentarer driftkostnad
  Varmatten debiteras efter faktisk förbrukning, prel. ca 111 kr/månad enligt ekonomisk plan.
 • Total operating costs
  711 kr/mån
 • Tenure
  Bostadsrätt
 • Överlåtelseavgift
  1108 kr betalas av
 • Pantsättningsavgift
  443 kr
 • Andel i förening
  0,9465 %
Föreningen
 • Benämning
  Brf Nockebylunden. I föreningen finns 117 lägenheter.

Vad blir din totala månadskostnad?

Bolånekalkyl

Ha lånelöftet klart innan visningen.

Ansök om lånelöfte
Störst är inte alltid bäst, ring mäklaren med Sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst - åtta år i rad. Hur nöjd vill du bli med din bostadsaffär?

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Contact real estate agent

Here you got the possibility to ask a question directly to the real estate agent if there is anything you would like to know about the property.

By clicking the button Ask question you agree to our terms of use

Similar homes in the area