Search Menu
Bostaden är såld

Bromma - Bromma - Norra Ängby / Stolpevägen 5

Villa med totalyta på 189 kvm!

På lugn gata i populärt område ligger denna trevliga villa med en lummig trädgård mot grönområde. Totalyta 189 kvm. Huset har stor potential med många bevarade originaldetaljer. Entréplan med ett rymligt ljust sällskapsrum med fönster i flera väderstreck, matsal för stora middagar, ett praktiskt arbetskök med bra förvaring och arbetsyta, tre rofyllda sovrum och ett badrum. Här finns även utgången till husets altan med tak mot trädgård. På nedre plan finns en trivsam gillestuga, arbetsrum/sovrum, rymlig tvättstuga, fungerande bastu, wc, förvaring via två klädkammare samt ett garage. Friköpt tomt om 514 kvm. Nära till grönområden samt t-banan endast 500 m bort som tar dig till city på ca 20 min. Flertalet förskolor, populära Nya Elementar skola och Norra Ängby skola inom gångavstånd. Välkommen på visning!

Bromma / Bromma - Norra Ängby
Stolpevägen 5
Final price: 7 300 000 kr
Enclosed: 100/89 kvm
Running costs: 25 444 kr/år
Plotarea: 514 kvm
Rooms: 6 rum, varav 4 sovrum
Sold: 2016-06-20
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Stockholm / Bromma / Stolpevägen
 • Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide
  Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide

  Mycket att hålla i huvudet när du ska sälja villan, radhuset eller fritidshuset. Här är Mäklarhusets sälja hus-guide över vad du ska tänka på. Trygga och säkra din försäljning – steg för steg.

 • Så här får du en grönare och finare gräsmatta
  Så här får du en grönare och finare gräsmatta

  Trädgårdens gräsmatta är platsen för umgänge, spel och lek. En gräsmatta skall tåla mycket och skall ändå se grön och skön ut - allt är en fråga om skötsel. Här ger vi dig tipsen du behöver.

 • Håll tjuvarna borta i sommar
  Håll tjuvarna borta i sommar

  Varje år ökar inbrotten i hemmen under semestertiderna. När folk bryter vanor och byter miljö passar tjuvarna på. Men det finns många sätt att försvåra för dem.