Sulitelmavägen 16

Sulitelmavägen 16

Slutpris

5 700 000 kr


Traneberg— Bromma— Stockholm

Sulitelmavägen 16


Slutpris
5 700 000 kr

Traneberg— Bromma— Stockholm

Välplanerad trea på populär gata!

Förhandsvisning 18 februari - anmälan via mail till linn.johansson@maklarhuset.se

- Fungerande öppen spis
- Stor balkong
- Vackert ljusinsläpp
- Ljudisolerande fönster
- Förråd ingår
- Stabil och välskött förening

Varmt välkomna till Sulitelmavägen 16! Här erbjuds en perfekt planerad trea med två rymliga sovrum, renoverat kök och badrum samt ett luftigt vardagsrum med stor balkong och fantastiskt ljusinsläpp från fönster i gavel. Du välkomnas in i lägenheten med en rymlig hall med plats för avhängning. Innanför hittar man badrummet som är utbyggt och renoverat i smakfulla färger och materialval samt har gott om plats för dess inredning. Vidare slås du av en hemtrevlig känsla när du kliver in i vardagsrummet med matplatsen och öppna spisen samt balkongen i anslutning. Vacker vy över lummiga återvändsgatan med barrträd som ger ett fint insynsskydd. Bostaden har två rymliga sovrum med platsbyggd förvaring i form av garderober och naturlig yta för säng. Sist men inte minst hittar vi köket som går i ljusa färger. Här finns diskmaskin och gott om yta för förvaring och arbetsbänkar. Köksön blir också en naturlig sittplats för frukosten. Lägenheten har även ett ljusisolerande glas som gjordes som tillval vid fönsterrenoveringen mot ljud från flyg etc.

Lägenheten tillhör en stabil och välskött förening med god ekonomi (6 267 kr/kvm i belåning). Föreningen har stambytt fastigheten, dränerat och renoverat fasad samt fönster. Till lägenheten hör ett källarförråd. I övrigt finns det även tvättstuga samt plats för barnvagn i byggnaden. Utanför delar föreningen på en parkeringsplats som alla kan använda sig av. Området är mycket barnvänligt med begränsad trafik på gatan, gott om förskolor och skolor runt om i området samt lekplatser. Här finns även närhet till Coop samt badplatser och härliga promenadstråk.

Visning är möjligt, så hör av er till ansvarig mäklare Linn Johansson för mer information!


Boarea
78.9 kvm
Avgift
5 920 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
2 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2024-02-29

Mäklarhuset Bromma/Solna/Sundbyberg

Denna lägenhet på Sulitelmavägen såldes av oss 2024-02-29. Se alla våra försäljningar i Bromma samt även på Sulitelmavägen.

Boka värdering

Linn Johansson

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.