Search Menu
Snart till salu

Försäljning av denna bostad är planerad men visningsdatum är ännu inte bestämt. Kontakta gärna ansvarig mäklare för intresseanmälan och mer information.

Djursholm
Lillkalmarvägen 24B
Enclosed: 76 kvm
Community fee: 3 065 kr/mån
Rooms: 2 rum, varav 1 sovrum

Djursholm / Lillkalmarvägen 24B

Radhuskänsla

Denna lägenhet har ett visningsdatum som ligger framåt i tiden. För att anmäla intresse vänligen kontakta fastighetsmäklare Danielle Wallster genom formuläret nedan. Radhusliknande boende med stor balkong i bästa sydvästläge. Härliga gröna parkliknande omgivningar. Bostaden är genomgående i ett fint skick med ekparkettgolv och vitmålade väggar. Rymligt vardagsrum med utgång till balkongen och med plats för både soffgrupp och matsalsdel, Sovrum med stor walk in closet. Lillkalmarvägen är naturskönt beläget i hjärtat av Djursholm. Husen är byggda i närhet av en vacker park med lekplats och gräsmattor. Vid sidan av fastigheten ligger Altorpsskogen, med ett uppskattat el-upplyst motionsspår. Två badsjöar och golfbana finns också i närheten. Närhet till Roslagsbanan.


Furnish
Kök i vinkel och plats för matplats
Kök i vinkel och plats för matplats
Väl tilltaget vardagsrum
Väl tilltaget vardagsrum
Balkong i perfekt sydväst läge
Balkong i perfekt sydväst läge
Entré
Entré
Entré en trappa ner från detta plan
Entré en trappa ner från detta plan
Description of rooms
 • Beskrivning av samtliga rum
  Välkomna in via en egen entré! Hall med klinkergolv och vitmålade väggar. En fin, ny trappa i ek leder upp till lägenheten. Övre hall med plats för arbetshörna. Ekparkett som är genomgående för lägenheten samt vitmålade väggar. Rymligt och ljust kök med plats för matgrupp. Vita skåpluckor, bänkskiva i ek och svart kakel ovan. Gott om förvaring. Utrustat med spis, ugn, fläkt, diskmaskin samt en stor kyl och en kyl/frys. Badrum med våtrumsmatta på golv och våtrumstapet på väggarna. Utrustat med duschkabin, wc, handfat med kommod, tvättmaskin och handdukstork. Stort vardagsrum med utgång till den härliga balkongen i sydvästläge. Sovrum i samma stil med ekparkettgolv och vitmålade väggar. Sovrummet har en stor walk in closet.
Information about the property
Description
 • Enclosed
  76 kvm
 • Rooms
  2 rum
Energideklaration
 • Energiprestanda
  65 kWh/kvm och år
 • Sammanställning
  Datum: 2008-11-18
Tv and internet
 • Föreningen har sedan hösten 2009 ett fiberoptiskt nät för TV/internet/telefoni från Telia. Telias utbud kan själv beställas av de medlemmar som önskar göra så. Telia äger ensamrätt på nätet under avtalstiden om 10 år, därefter ägs nätet av föreningen. I det befintliga TV-nätet (koaxialnätet) kommer Telia under avtalstiden att sända ut ett fritt utbud bestående av ca 17 kanaler. I nuläget ser kanalutbudet ut som följer: SVT1, SVT2, TV3, TV4, Kanal 5, TV6, TV7, TV8, Kanal 9, TV10, TV12, SVT24, Barnkanalen, Kunskapskanalen, YLE (Finsk), Discovery Channel, Eurosport, MTV.
Parking/Other buildings
 • Parking/Garage
  Garage: Har separat kö.
 • Parkering
  P-plats: Ingår i avgiften.
 • Till föreningen hör två parkeringsområden. Inom dessa är det för medlemmarna och boende i området avgiftsfri parkering och bilen kan placeras på vilken parkeringsruta som helst. I föreningen finns 53 stycken garageplatser som hyrs ut till medlemmar i föreningen. Garageplatserna är ej knutna till lägenheten, utan fördelas enligt ett löpande kösystem. Garageavgift tillkommer.
Economy
 • Community fee
  3 065 kr/mån
 • Included in the community fee
  I avgiften ingår värme, internet och kabel-TV
 • Kommentar till månadsavgift
  I månadsavgiften ingår uppvärmning, men inte vatten och hushållsel. Vattenavgiften baseras på den egna förbrukningen som avläses en gång per år, avgiften fördelas på tolv månader och läggs på månadsavgiften.
 • Tenure
  Bostadsrätt
 • Andel i förening
  0,89400
 • Andel av årsavg.
  0,89424 %
 • Andelstal insats
  0,89424 %
Föreningen
 • Benämning
  Brf Menglöd.
 • Economy
  I månadsavgiften ingår uppvärmning, men inte vatten och hushållsel. Vattenavgiften baseras på den egna förbrukningen som avläses en gång per år, avgiften fördelas på tolv månader och läggs på månadsavgiften.
 • Övriga utrymmen i föreningen
  Kallförråd finns till varje lägenhet i den huslänga du har din lägenhet i. Tre stycken cykel- & mopedförråd finns inom bostadsrättsföreningen. Om någon medlem önskar större förrådsytor än de tilldelade gavelförråden, kan sådana hyras i mån av tillgång av föreningen (kontakta styrelsen). Kostnaden varierar beroende på förrådets storlek. I föreningen finns två tvättstugor med tvättmaskiner, torktumlare, torkskåp, centrifug, mangel och strykjärn. En motionslokal finns i den södra kvartersgården (Midgård). Tillgång till motionslokalen får man genom att avlägga en årsavgift
Area
 • Naturskönt område med närhet till golfbana och löpspår.
 • Kommunikationer
  Goda kommunikationer med endast några minuters promenad till två stationer på Roslagsbanan.

Vad blir din totala månadskostnad?

Bolånekalkyl

Ha lånelöftet klart innan visningen.

Ansök om lånelöfte
Störst är inte alltid bäst, ring mäklaren med Sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst - åtta år i rad. Hur nöjd vill du bli med din bostadsaffär?

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Contact real estate agent

Here you got the possibility to ask a question directly to the real estate agent if there is anything you would like to know about the property.

By clicking the button Ask question you agree to our terms of use

Similar homes in the area