Search Menu
Bostaden är såld

Edsbro / Almungevägen 55

Charmigt renoverad 2-plansvilla, flera garage, verkstad med potential, angränsande till vattendrag.

Drömmer du om ett rymligt boende på landet med möjlighet att sitta och meta eller ta en tur i roddbåten direkt från tomten? Eller letar du efter möjligheten att starta ett café eller gårdsbutik med grönytor längs en stillsam å? Eller vill du bara kombinera ett bra boende med utomordentliga förvarings-, verkstads-, och garageutrymmen? Då är du varmt välkommen till denna trevliga fastighet med stor potential, fint belägen vid vattendrag. Rymlig 2-plansvilla med altaner i två plan, kakelugn, två öppna spisar samt vedspis med bakugn. Ett fullt utrustat och härligt arbetskök med lantlig charm och bra förvaringsmöjligheter. Här kan det stora sällskapet trivas och umgås. Matsal, vardagsrum, tre sovrum, tvättstuga och två kaklade våtutrymmen med golvvärme. Kikar man på tomten finns verkligen potential för den som vill ha rikliga verkstadsutrymmen eller drömmer om att starta någon verksamhet. Här hittar vi verkstaden om ca 130 kvm med braskamin och kontorsrum med utsikt över och i nära anslutning till vattendrag som ett stenkast bort mynnar ut i sjön Sottern. Tomtens grönområde går ända ner till å-kanten där man kan ha båt. Stor gräsmatta i direkt anslutning till huvudbyggnad för utomhusaktiviteter. På tomten finns även en ladugårdsbyggnad som inrymmer flera garage, snickarbod, förvaringsmöjligheter samt ett rymligt loft. Utöver detta finns även mindre separat garagebyggnad, större öppet dubbelgarage med höjd för husbil samt även en jordkällare. Överlåtelsebesiktning nyligen utförd. Missa inte denna möjlighet, varmt välkomna på visning!

Edsbro
Almungevägen 55
Final price: 2 770 000 kr
Enclosed: 170/30 kvm
Running costs: 30 614 kr/år
Plotarea: 5513 kvm
Rooms: 5 rum, varav 3 sovrum
Sold: 2016-05-27
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / / Edsbro / Almungevägen
 • Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide
  Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide

  Mycket att hålla i huvudet när du ska sälja villan, radhuset eller fritidshuset. Här är Mäklarhusets sälja hus-guide över vad du ska tänka på. Trygga och säkra din försäljning – steg för steg.

 • Så här får du en grönare och finare gräsmatta
  Så här får du en grönare och finare gräsmatta

  Trädgårdens gräsmatta är platsen för umgänge, spel och lek. En gräsmatta skall tåla mycket och skall ändå se grön och skön ut - allt är en fråga om skötsel. Här ger vi dig tipsen du behöver.

 • Håll tjuvarna borta i sommar
  Håll tjuvarna borta i sommar

  Varje år ökar inbrotten i hemmen under semestertiderna. När folk bryter vanor och byter miljö passar tjuvarna på. Men det finns många sätt att försvåra för dem.