Almungevägen 55

Almungevägen 55

Slutpris

2 770 000 kr


Edsbro— NORRTÄLJE

Almungevägen 55


Slutpris
2 770 000 kr

Edsbro— NORRTÄLJE

Charmigt renoverad 2-plansvilla, flera garage, verkstad med potential, angränsande till vattendrag.

Drömmer du om ett rymligt boende på landet med möjlighet att sitta och meta eller ta en tur i roddbåten direkt från tomten? Eller letar du efter möjligheten att starta ett café eller gårdsbutik med grönytor längs en stillsam å? Eller vill du bara kombinera ett bra boende med utomordentliga förvarings-, verkstads-, och garageutrymmen? Då är du varmt välkommen till denna trevliga fastighet med stor potential, fint belägen vid vattendrag. Rymlig 2-plansvilla med altaner i två plan, kakelugn, två öppna spisar samt vedspis med bakugn. Ett fullt utrustat och härligt arbetskök med lantlig charm och bra förvaringsmöjligheter. Här kan det stora sällskapet trivas och umgås. Matsal, vardagsrum, tre sovrum, tvättstuga och två kaklade våtutrymmen med golvvärme.

Kikar man på tomten finns verkligen potential för den som vill ha rikliga verkstadsutrymmen eller drömmer om att starta någon verksamhet. Här hittar vi verkstaden om ca 130 kvm med braskamin och kontorsrum med utsikt över och i nära anslutning till vattendrag som ett stenkast bort mynnar ut i sjön Sottern. Tomtens grönområde går ända ner till å-kanten där man kan ha båt. Stor gräsmatta i direkt anslutning till huvudbyggnad för utomhusaktiviteter.

På tomten finns även en ladugårdsbyggnad som inrymmer flera garage, snickarbod, förvaringsmöjligheter samt ett rymligt loft. Utöver detta finns även mindre separat garagebyggnad, större öppet dubbelgarage med höjd för husbil samt även en jordkällare.

Överlåtelsebesiktning nyligen utförd.

Missa inte denna möjlighet, varmt välkomna på visning!


Boarea
95 kvm
Driftkostnad
30 614 kr/år
Tomtarea
5 513 kvm
Rum
5 rum (3 sovrum)
Såld
2016-05-27

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.