Search Menu
Bostaden är såld

Edsbro - Sonö / Sonö kolbacken 1

Ett charmigt och trivsamt sommarhus i Sonö

Här kan du njuta av den rogivande naturen med en stor härlig tomt och ett charmigt och trivsamt hus. Stor altan med sol hela dagen. Huset som är en Västkuststuga ingår i Sonö tomtägarförening som gemensamt har en liten motorbåt och båtplats samt fiske av både fisk och kräftor i sjön Näringen som ligger några minuters promenad bort. Det finns även en odlingslott på 100 kvm till fastigheten. På tomten finns ett vinterisolerat gästhus på 15 kvm med öppet upp i nock och med loftsäng som gör det praktiskt och rymligt. Framdraget köksavlopp och förberett för att koppla på kallvatten. Bussförbindelse till Stockholm och Norrtälje. Serviceutbud finns t ex inom 10 minuter i Edsbro och inom 20 minuter i Älmsta eller Norrtälje. En dryg timmes bilresa till Stockholm eller Uppsala. Välkommen på visning den 15 maj kl 13:00!

Edsbro / Sonö
Sonö kolbacken 1
Final price: 1 050 000 kr
Enclosed: 40 kvm
Running costs: 8 670 kr/år
Plotarea: 2302 kvm
Rooms: 2 rum, varav 1 sovrum
Sold: 2016-05-20
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / / Edsbro / Sonö Kolbacken