Search Menu
Bostaden är såld

Enskede Gård / Usedomsvägen 5

Huset som kan uppfylla mångas drömmar! Alla bostadsplan upplevs som unika! Entréplanets stora sällskapsrum med fantastiska fönsterpartier mot den omgivande grönskan och rymliga kök med gott om förvaring och härligt arbetsytor, drömmen för den med rikt socialt liv och som gillar matlagning och middagar! På övre plan möts man av de vackra originalmålningarna i taket och utsikten mot Enskede gård från 1807 som gett området dess namn. Här finns även tre lugnt belägna sovrum, alla med sin unika kvalité. Källaren har ett rum som man når via källarens egna entré, perfekt som kontor för egna företagaren eller uthyrnings/ungdomsrum. Huset ligger på lugn liten gata endast 300 meter från t-bana. Solig tomt, gränsande mot allmänning mellan husen. Detta är verkligen en unik villadröm - även om huset är i behov av en uppdatering.

Enskede Gård
Usedomsvägen 5
Final price: 10 275 000 kr
Enclosed: 175/66 kvm
Running costs: 38 607 kr/år
Plotarea: 653 kvm
Rooms: 8 rum, varav 3 sovrum
Sold: 2016-05-31
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / / Enskede Gård / Usedomsvägen
 • Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide
  Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide

  Mycket att hålla i huvudet när du ska sälja villan, radhuset eller fritidshuset. Här är Mäklarhusets sälja hus-guide över vad du ska tänka på. Trygga och säkra din försäljning – steg för steg.

 • Så här får du en grönare och finare gräsmatta
  Så här får du en grönare och finare gräsmatta

  Trädgårdens gräsmatta är platsen för umgänge, spel och lek. En gräsmatta skall tåla mycket och skall ändå se grön och skön ut - allt är en fråga om skötsel. Här ger vi dig tipsen du behöver.

 • Håll tjuvarna borta i sommar
  Håll tjuvarna borta i sommar

  Varje år ökar inbrotten i hemmen under semestertiderna. När folk bryter vanor och byter miljö passar tjuvarna på. Men det finns många sätt att försvåra för dem.