Bjulevägen 22

Bjulevägen 22

Slutpris

2 375 000 kr


Stureby— Enskede— Stockholm

Bjulevägen 22


Slutpris
2 375 000 kr

Stureby— Enskede— Stockholm

Rymligt lägenhet med soligt gavelläge

Ljus och luftig lägenhet med stora rymlig rum och ett kök där familjen lätt får plats.

Vardagsrummet har fönster i två väderstreck samt en fransk balkong. Det stora syd/väst-vända fönstret gör att ljuset flödar in i lägenheten. Två rymliga som som båda lätt rymmer en dubbelsäng eller en våningssäng och alla leksakerna. Köket är smart planerat och har fönster ut mot grönskan bakom huset. Badrum ett snygg, modernt och förberett för tvättmaskin.

Miljön kring huset känns både lugn, rofylld och barnvänlig.

Välskött och aktiv förening med gedigen lista över genomförda renoveringar och som aktivt arbetar för att skapa bra ekonomiska förutsättningar för framtiden. Föreningen äger sin mark och inga större renoveringar planerade de närmaste åren.

Nära till populära Sturebyskolan som två gånger vunnit Stockholm stads kvalitetsutmärkelse, flera förskolor och den stora lekplatsen invid skolan. Inom kort avstånd ligger förskolan Kotten.

För rekreation finns Hemskogen bakom huset, här kan man gå genom grönska ända bort till Svedmyra och Sockenplan. I närområdet finns bl.a. Enskede Rackethall, Padel Zenter, Enskede Ridskola, Stureby IP m.m.

I närområdet skall även nämnas Enskede Deli som är en restaurang med höga ambitioner samt Östberga konditori som är känt för sina bakverk. Tar man sig lite längre finns bla Enskede värdshus och Enskedeparkens bageri.

Vid Huddingevägen, ca 320 meter, finns station för buss 144 som endast tar några minuter till Gullmarsplan och Älvsjö station. Stureby t-bana ligger ca 1 km från bostaden, buss 163 går ca 380 meter från bostaden och passerar bla Svedmyra och Älvsjö station.


Boarea
76 kvm
Avgift
5 513 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
1 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2023-09-26

Mäklarhuset Enskede

Denna lägenhet på Bjulevägen såldes av oss 2023-09-26. Se alla våra försäljningar i Enskede samt även på Bjulevägen.

Boka värdering

Tommy Sundvall

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.