Search Menu
Bostaden är såld

Enskede - Stureby / Hyltevägen 7

Härlig villa i trevligt och lugnt område med närhet till kommunikationer

På lugna Hyltevägen ligger denna mycket trevliga villa för barnfamiljen med väl tilltagen tomt och nära till kommunikationer. Villan har två plan och en källare som man med lätthet kan inreda till exempelvis en uthyrningsdel eller ett kontor. På entréplan finns en hall med goda avhängningsmöjligheter i garderob. På detta plan finns även ett trevligt kök med retrokänsla samt matsal och vardagsrum. Matsalen och vardagsrummet är i direkt anslutning till varann och bjuder in till sociala tillställningar som härliga familjemiddagar. På ovanvåningen finns fyra sovrum och därmed rymmer en hel barnfamilj. Det finns ett "master bedroom" som rymmer en dubbelsäng och idag även en liten arbetsplats. Ett av sovrummen har ett sovloft. Ovanvåningen har ett snyggt renoverat badrum. Villan byggdes ut för lite drygt tio år sedan och de delar som är helt nya är hallen på entréplan, badrummet och sovrummet med loft på ovanvåningen. Tomten är rejält tilltagen med sina 991 kvm och på den finns bland annat hallonbuskar och en hel del annan härlig växtlighet. Eftersom tomten är så pass stor finns det gott om lekyta för barnen och även trevliga platser att ställa utemöbler på och njuta av härliga kvällar i trädgården. På tomten finns även en friggebod som idag fungerar som utmärkt förvaring. Nära huset finns dagis och skolor, bland annat Sturebyskolan som blivit uppmärksammad för att vara en av de bättre skolorna i Stockholm. På under fem minuter kommer du till Sturebys tunnelbanestation och du har även närhet till exempelvis Ica BEA vid Svedmyra.

Enskede / Stureby
Hyltevägen 7
Final price: 9 710 000 kr
Enclosed: 138/70 kvm
Running costs: 35 935 kr/år
Plotarea: 991 kvm
Rooms: 6 rum, varav 4 sovrum
Sold: 2016-08-21
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Stockholm / Enskede / Hyltevägen
 • Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide
  Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide

  Mycket att hålla i huvudet när du ska sälja villan, radhuset eller fritidshuset. Här är Mäklarhusets sälja hus-guide över vad du ska tänka på. Trygga och säkra din försäljning – steg för steg.

 • Så här får du en grönare och finare gräsmatta
  Så här får du en grönare och finare gräsmatta

  Trädgårdens gräsmatta är platsen för umgänge, spel och lek. En gräsmatta skall tåla mycket och skall ändå se grön och skön ut - allt är en fråga om skötsel. Här ger vi dig tipsen du behöver.

 • Håll tjuvarna borta i sommar
  Håll tjuvarna borta i sommar

  Varje år ökar inbrotten i hemmen under semestertiderna. När folk bryter vanor och byter miljö passar tjuvarna på. Men det finns många sätt att försvåra för dem.