Hyltevägen 7

Hyltevägen 7

Slutpris

9 710 000 kr


Stureby— Enskede— STOCKHOLM

Hyltevägen 7


Slutpris
9 710 000 kr

Stureby— Enskede— STOCKHOLM

Härlig villa i trevligt och lugnt område med närhet till kommunikationer

På lugna Hyltevägen ligger denna mycket trevliga villa för barnfamiljen med väl tilltagen tomt och nära till kommunikationer. Villan har två plan och en källare som man med lätthet kan inreda till exempelvis en uthyrningsdel eller ett kontor. På entréplan finns en hall med goda avhängningsmöjligheter i garderob. På detta plan finns även ett trevligt kök med retrokänsla samt matsal och vardagsrum. Matsalen och vardagsrummet är i direkt anslutning till varann och bjuder in till sociala tillställningar som härliga familjemiddagar. På ovanvåningen finns fyra sovrum och därmed rymmer en hel barnfamilj. Det finns ett "master bedroom" som rymmer en dubbelsäng och idag även en liten arbetsplats. Ett av sovrummen har ett sovloft. Ovanvåningen har ett snyggt renoverat badrum. Villan byggdes ut för lite drygt tio år sedan och de delar som är helt nya är hallen på entréplan, badrummet och sovrummet med loft på ovanvåningen.

Tomten är rejält tilltagen med sina 991 kvm och på den finns bland annat hallonbuskar och en hel del annan härlig växtlighet. Eftersom tomten är så pass stor finns det gott om lekyta för barnen och även trevliga platser att ställa utemöbler på och njuta av härliga kvällar i trädgården. På tomten finns även en friggebod som idag fungerar som utmärkt förvaring.

Nära huset finns dagis och skolor, bland annat Sturebyskolan som blivit uppmärksammad för att vara en av de bättre skolorna i Stockholm. På under fem minuter kommer du till Sturebys tunnelbanestation och du har även närhet till exempelvis Ica BEA vid Svedmyra.


Boarea/biarea
138/70 kvm
Driftkostnad
35 935 kr/år
Tomtarea
991 kvm
Rum
6 rum (4 sovrum)
Såld
2016-08-21

Mäklarhuset Enskede

Denna villa på Hyltevägen såldes av oss 2016-08-21. Se alla våra försäljningar i Enskede samt även på Hyltevägen.

Boka värdering

Tommy Sundvall

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.