Search Menu
Bostaden är såld

Enskede - Svedmyra / Torögatan 94

Snyggt och modernt renoverad villa med överraskande mycket att erbjuda!

Ett av Svedmyras finaste hus beläget på en liten återvändsgata nära lekplats och skog. Här har man modernt renoverade ytor med nytt kök, fint duschrum och ett stort badrum med lyxig känsla. Entréplan har ett ljust härligt vardagsrum med öppen spis och utgång till uteplatser med sol från morgon till kväll samt två sovrum. I källarplan har man ett stort allrum med fint ljusinsläpp, vackert trägolv och öppen spis. Det stora badrummet är något utöver det vanliga och måste ses. Garaget är perfekt för den som inte vill skrapa bilrutor på vintern och tomten har mysiga uteplatser och gott om lekytor för barnen. Skola och förskola finns inom kort gångavstånd från bostaden liksom bra kommunikationer med gångavstånd till både Tallkrogen och Svedmyras t-banestationer vilket gör att man har tillgång till både linje 18 och 19. Vid Svedmyra finns två busslinjer 161 och 163 som täcker stora delar av söderort.

Enskede / Svedmyra
Torögatan 94
Final price: 7 150 000 kr
Enclosed: 72/72 kvm
Running costs: 59 218 kr/år
Plotarea: 524 kvm (Tomträtt)
Rooms: 4 rum, varav 2 sovrum
Sold: 2016-09-13
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Stockholm / Enskede / Torögatan
 • Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide
  Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide

  Mycket att hålla i huvudet när du ska sälja villan, radhuset eller fritidshuset. Här är Mäklarhusets sälja hus-guide över vad du ska tänka på. Trygga och säkra din försäljning – steg för steg.

 • Så här får du en grönare och finare gräsmatta
  Så här får du en grönare och finare gräsmatta

  Trädgårdens gräsmatta är platsen för umgänge, spel och lek. En gräsmatta skall tåla mycket och skall ändå se grön och skön ut - allt är en fråga om skötsel. Här ger vi dig tipsen du behöver.

 • Håll tjuvarna borta i sommar
  Håll tjuvarna borta i sommar

  Varje år ökar inbrotten i hemmen under semestertiderna. När folk bryter vanor och byter miljö passar tjuvarna på. Men det finns många sätt att försvåra för dem.