Search Menu
Bostaden är såld

Gålö - Gålö Kärrmaräng / Horns Väg 103

Mysigt fritidshus med en gäststugan i populära Gålö!

Välkommen till detta ljusa och trevliga fritidshus endast 35 minuter från Stockholm City. Huset har välplanerade ca 40 kvm fördelade på kök, sovrum, vardagsrum med öppen spis, toalett samt en gäststuga på ca 10 kvm med ytterligare ett sovrum. Huset är ljust och trevligt med en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. På toaletten hittar man den praktiska separetten. Här du kan njuta av områdets badplats med strand, direkt närhet till skärgården, bra fiskevatten, svamp plockning samt en egen båtplats. På gångavstånd 15 min ligger bondgården Stegsholm där det finns möjlighet till ridning, närproducerade varor och kafé. Härlig gemenskap råder i området och trevliga sammankomster anordnas under hela sommaren samt stort traditionellt midsommarfirande varje år. Varmt välkomna på visning!

Gålö / Gålö Kärrmaräng
Horns Väg 103
Final price: 660 000 kr
Enclosed: 40/10 kvm
Running costs: 27 300 kr/år
Rooms: 3 rum, varav 2 sovrum
Sold: 2016-09-01
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Stockholm / Gålö / Horns Väg