Aspnäsvägen 16

Aspnäsvägen 16

Slutpris

2 250 000 kr


Aspnäs— Gräddö— Norrtälje

Aspnäsvägen 16


Slutpris
2 250 000 kr

Aspnäs— Gräddö— Norrtälje

Ombonat och vackert med skärgården runt hörnet

Varmt välkommen till Aspnäsvägen 16 och detta väl omhändertagna hus. Här får du ett extremt välplanerat hus med en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, två sovrum, duschrum med förbränningstoalett. Huset har en vidbyggd altan i olika nivåer, en del är under tak så här kan du njuta av sommaren oavsett väder. På den nyaste delen av altanen finns här ett stort spabad. Hur mysigt är det inte att ligga här en vinterkväll när himlen är stjärnklar!
Huset omringas av en vacker och ombonad trädgård, en egen oas där diverse blomster blommar och avlöser varandra, allt för att få njuta länge av olika dofter och kulörer. Trädgården blir under sommarens varma månader ett extra rum där du mer än gärna tillbringar dina lediga stunder.
Här finns en lång länga med två gästrum, perfekt för tonårsbarnet eller alla dina övernattande gäster. Längan rymmer även gott om plats för diverse förvaring och en härlig utedusch, perfekt efter springturen. Intill längan finns ytterligare förvaringsutrymme och ett utedass.
En kort promenad från huset finns områdets badplats samt båtbrygga där du har en båtplats om så önskas.

Det bästa med den här fastigheten är
• Vinterbonat
• Vacker skärgårdsmiljö
• Ombonad trädgård
• Optimal planlösning
• Många och stora uteplatser
• Bad och båtplats på gångavstånd
• Möjlighet till att ha flertalet övernattande gäster
• Eget vatten året om samt förbränningstoalett

I ditt närområde finns det massor att hitta på och upptäcka. Vill du ha gott bröd ska du besöka Rådmansö Bageriet i Södersvik. Från vissa delar på Rådmansö går passbåtar ut till vår vackra skärgård. Gillar du att promenera finns en av det allra vackrast naturreservaten, Riddersholm precis intill. Här kan du promenera i en vacker skärgårdsmiljö och njut av alla årstider och dess charm. Här promenerar du utmed havsbandet och här kan du bland annat hitta vildväxande ramslök om våren.
Aspnäs ligger nära Kapellskärs hamn och här du kan du ta en av det stora båtarna över till bland annat Finland och Åland. I Gräddö finns möjlighet att hyra kajak för den friluftsintresserade, här finns också matvarubutik samt en pizzeria. Varför inte ta ett besök på Samstorps gård, där du kan handla lokalproducerade varor eller åka på djursafari. I området finns förskola och vid Frötuna finns grundskola samt förskola.

Det här är en plats att längta till, en plats som har allt och lite till.


Boarea
44 kvm
Driftkostnad
22 510 kr/år
Tomtarea
1 634 kvm
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2023-08-10

Mäklarhuset Norrtälje

Denna fritidshus på Aspnäsvägen såldes av oss 2023-08-10. Se alla våra försäljningar i Gräddö samt även på Aspnäsvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.