Västanvik Granvägen 5

Västanvik Granvägen 5

Slutpris

3 600 000 kr


Rådmansö - Västanvik— Gräddö— Norrtälje

Västanvik Granvägen 5


Slutpris
3 600 000 kr

Rådmansö - Västanvik— Gräddö— Norrtälje

En trädgårdsdröm med kommunalt v/a, gästhus, nära bad & båtplats i populära Västanvik!

På vacker och högt belägen insynsskyddad trädgårdstomt 2183 kvm bor ni i populära Västanvik med gångavstånd till badplatser, båthamnar, pool och tennisbana. Fastigheten ligger bara 15 minuter från stadskärnan och 1 timme från centrala Stockholm. Ett vinterbonat enplanshus som lämpar sig väl för åretruntboende eller bara att tillbringa somrar, högtider och helger i. Observera att kommunalt vatten och avlopp redan är installerat och betalt. Huset på 80 kvm fördelas på fint kök med diskmaskin och matplats i burspråk för 6 personer, vardagsrum med vacker murad spis i täljsten, öppet tak upp till nock, stora fönster ut mot trädgård, master bedroom med egen utgång till soldäck, sovrum med plats för två enkelsängar, nytt duschrum med wc, dusch samt tvättmaskin. Här får den stora familjen, släkten och gästerna på besök gott om plats på de generösa sociala ytorna, uteplatserna och den tillgängliga tomten.

En trädgårdsdröm som har det mesta med rhododendron, berghällar, fina gångar, klätterros (honungsros), klematis, vildvin, forsythia, benved, bambu, kaprifol, plommonträd, lavendel, fantastisk klätterhortensia och mycket mer. Två altaner delvis under tak med härlig kvällssol och plats för många perfekt för grillkvällarna. Här njuter ni av den fina utsikten över trädgården och det insynsskyddade läget. På baksidan latar ni er i solen på soldäck som ligger i rakt söderläge. Tomten gränsar till allmänning och granne med fin svampskog som ligger näst längst in på återvändsgata. Vidare på tomten finns en gäststuga om ca 40 kvm med två sovrum samt ett eget duschrum med wc, dusch, handfat och möjlighet att inreda bastu. Fristående förråd, vedbod samt en carport.

Från huset är det en kort promenad till närmsta dopp, badstränder, pool och båtbryggor 800 meter. Här har du nära till flera fina badställen, omtyckta Åkeröbadet på promenadavstånd (2,5 km) med fantastisk kvällssol. Varje sommar arrangeras populära simskolan i Västanviks poolen. Med egen båt kommer du snabbt ut i vår finaste skärgård och kan hitta många fina badklippor.

Bara 300 meter bort finns SL-buss som tar dig till Norrtälje och vidare mot Stockholm därifrån. På cykelavstånd finns prisbelönta Rådmansöbageri som du också kan åka med båten till, matbutik vid Vreta handel eller Ica-Gräddö ca 9 kilometer bort. I Gräddö finns även omtyckt glasskiosk på kajen nere i marinan med fin eftermiddagssol. Härifrån har du nära till vacker natur, Riddersholm naturreservat ligger inte allt för långt ifrån, där hittar du fina promenadstigar och en enastående natur. Från Kapellskär går också Ålandsbåten och passbåtar ut till skärgårdsöarna.

Varmt välkommen på visning!


Boarea
80 kvm
Driftkostnad
32 310 kr/år
Tomtarea
2 183 kvm
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2022-04-01

Mäklarhuset Norrtälje

Denna fritidshus på Västanvik Granvägen såldes av oss 2022-04-01. Se alla våra försäljningar i Gräddö samt även på Västanvik Granvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.