Search Menu
Bostaden är såld

Grisslehamn - Norra fjällboholmar Väddö / Rödjavägen 15

Fräscht fritidshus i soligt insynsskyddat läge

På en härligt solig och öppen trädgårdstomt om 2007 kvm i populära Fjällboholmar ligger detta fina fritidshus om 39 kvm med genomgående ljusa och fräscha ytskikt och en stor insynsskyddad och solig altan. Huset har löpande renoverats de senaste åren har ett bra kök med matplats för 4-5 personer, badrum med dusch och förbränningstoalett, ett stort sovrum som kan delas av till två mindre och ett fint vardagsrum med braskamin. Från vardagsrummet når man den stora fina altanen i insynsskyddat läge. Här finns även en bra gäststuga, även den med fina ljusa ytskikt, vardagsrum med diskho och stort sovrum med plats för dubbelsäng. Tomten sluttar svagt i sydost och bjuder på stora gräsytor för lek och spel, en del berg i dagen, lättskötta planteringar och buskar. Tomten gränsar mot naturreservat i sydost. Fint och populärt område med närhet till Grisslehamn, havet och med en fin badstrand ca 800m från huset. I området finns också en välutrustad föreningslokal, tennisbanor, fotbollsplan, lekplats och barnpool.

Grisslehamn / Norra fjällboholmar Väddö
Rödjavägen 15
Final price: 1 250 000 kr
Enclosed: 39 kvm
Running costs: 11 465 kr/år
Plotarea: 2007 kvm
Rooms: 2 rum, varav 1 sovrum
Sold: 2016-06-16
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / / Grisslehamn / Rödjavägen