Search Menu
Bostaden är såld

Grisslehamn - Singö / Skollholmsvägen 30

Fritidshus vid vacker havsvik

Vid en fantastiskt vacker havsvik på norra Singö ligger denna sommardröm om ca 50 kvm på en fin uppvuxen natur/trädgårdstomt om 1213 kvm i fint solläge och härlig bymiljö. Från huset ser man den välordnade båthamnen bara 100 m bort där det finns möjlighet till båtplats. Här finns två bra sovrum, tvättrum samt vardagsrum och kök i öppen plan med genomgående ljusa och fräscha ytskikt. Vardagsrummet har en stor fin murad öppen spis, här finns även ett uthus som rymmer både förråd och ett fräscht utedass. En solig, fin altan i söder välkomnar dig vid entrén. Tomten som ligger längs den gamla byvägen bara ett stenkast från havet har vacker utsikt över ängar sjöbodar och den fina båthamnen. här finns en del plan gräsyta och en del kuperad lättskött naturtomt. Sommarvatten och båtplats kan fås från säljaren mot en mindre kostnad.

Grisslehamn / Singö
Skollholmsvägen 30
Final price: 1 100 000 kr
Enclosed: 50 kvm
Running costs: 9 571 kr/år
Plotarea: 1213 kvm
Rooms: 3 rum, varav 2 sovrum
Sold: 2016-08-11
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Stockholm / Grisslehamn / Skollholmsvägen