Search Menu
Välkommen på visning

Kontakta mäklaren för mer information kring visningstider.

Anmäl intresse
Gustavsberg
Chamottevägen 9, vån 1
Price: Kalkyl 2 495 000 kr
Enclosed: 52 kvm
Community fee: 3 227 kr/mån
Rooms: 2 rum och kök, varav 1 sovrum.
Floor: 1

Nyproduktion / Gustavsberg / Chamottevägen 9, vån 1

Nyproducerad, mycket välplanerad lägenhet med härlig balkong!

Mycket bra välplanerad ljus lägenhet med balkong! Här kan du sitta och njuta för fullt - ett riktigt härligt uterum sommartid! Bra planerad lägenhet med stilrent modernt fullutrustat kök med öppen planlösning mot vardagsrummet som ger plats för många nära och kära till bords om så önskas. Bra stort sovrum med fönster in mot den fina gården. Stort fräscht badrum med tvättmaskin och torktumlare och bra förvaring i den stora klädkammaren. Kvarteret har mycket fina hus i olika färger med en stor grönskande innegård med grillplats, planteringar och lekytor. Längtar du efter att bo i en nyproducerad lägenhet där allt är nytt, fräscht och modernt? Tillträde till lägenheten sker efter överenskommelse. Kontakta fastighetsmäklaren för mer information.


Provmöblera
Ljust vardagsrum
Ljust vardagsrum
Vardagsrum mot kök
Vardagsrum mot kök
Kök och balkong
Kök och balkong
kök
kök
Sovrum
Sovrum
Vill du veta vad din bostad är värd?

Fyll i dina kontaktuppgifter så bjuder vi på en fri muntlig värdering av din bostad.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Balkong
Balkong
Innegården
Innegården
Description
 • Description
  Hall Hall med säkerhetsdörr. Från hallen når den stora klädkammaren. Vardagsrum Ljut härligt vardagsrum med fönster i två väderstreck och utgång till den härliga balkongen. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Kök Fräsch stilrent fullutrustat kök. Bänkbelysning över diskhon. Stänkskydd av vita liggande, kakelplattor. Svartmönstrad laminatbänkskiva. Utrustning: Kombinerat kyl- och frysskåp, induktionshäll, varmluftsugn, mikrovågsugn (monterad i väggskåp) samt diskmaskin. Badrum Helkaklat badrum med vitt kakel och svart klinker. Dusch med glasväggar. WC stol och tvättställ. Tvättstället utrustas med en vit kommod och två lådor. Handdukstork. Tvättmaskin och torktumlare (kombimaskin) fins installerat. Sovrum Bra sovrum med plats för säng och någon möbel om så önskas. Fönster ut mot den fina gården. Balkong Underbar balkong där du kan njuta för fullt.
Information about the property
Beskrivning
 • Enclosed
  52 kvm
 • Rooms
  2 rum
Övriga upplysningar
 • Välkommen till brf Dreja Porslinsfabriken! Ett oerhört mysigt kvarter som rymmer 100 lägenheter i två punkthus och ett lamellhus. Här bor du bara ett stenkast från hamnen, lugnt och naturnära och skärgården runt hörnet. På kort promenad tar du dig till den vackra hamnen där det finns flera mysiga restauranger, caféer och butiker med perfekt läge ut mot vattnet. Även Gustavsbergs centrum har ett stort utbud av restauranger, caféer och butiker som ligger ca 10 minuters promenad bort eller så tar du cykeln till Värmdö Köpcentrum. På bara ett par minuter tar du dig till direktbussen till slussen som tar ca 25 minuter. Du kan även ta dig till Gustavsbergs centrum där det går fler bussar som tar dig längre ut på Värmdö eller även där in till stan. Barnomsorgen är väl utbyggd i området och erbjuder både förskolor och grundskolor. Det finns även flera gymnasieskolor i närheten, Gustavsbergs Gymnasium och Värmdö tekniska gymnasium. Värmdö kommun har även planer för en ny förskola i anslutning till Porslinskvarteren. På gångavstånd från det nya kvarteret finns både Ekedalsskolan (åk F-6) och Kvarnbergsskolan (åk 6-9).
Economy
 • Tenure
  Bostadsrätt
 • Andel i förening
  0,9117 %
Föreningen
 • Benämning
  Brf Dreja Porslinfabriken. I föreningen finns 100 lägenheter.
 • Allmänt
  Brf Dreja Porslinsfabriken består av 100 välplanerade bostadslägenheter om 1-4 rum och kök. Ett oerhört mysigt kvarter där bostadslägenheterna byggs runt en mysig grön innegård där det kommer finnas lekytor, grillplats och en mysig pergola. Till varje lägenhet hör ett eget lägenhetsförråd som ligger på vinden eller i källaren. Barnvagnsrum, rullstolsrum och cykelrum finns i huset. Inflyttning beräknas ske med början under våren 2016. Postboxar finns i anslutning till entréplan i respektive trapphus och vid varje bostadsdörr finns en tidningshållare. Föreningen har 60 st parkeringsplatser i ett stort, gemensamt garage i nära anslutning till huset. Man kan anmäla intresse till en plats per lägenhet innan tillträdet. Efter det att samtliga lägenheter har tillträtts kan en extra garageplats bokas i mån av plats. För mer information angående föreningens ekonomi se bifogad ekonomisk plan.

Vad blir din totala månadskostnad?

Bolånekalkyl

Ha lånelöftet klart innan visningen.

Ansök om lånelöfte
Störst är inte alltid bäst, ring mäklaren med Sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst - åtta år i rad. Hur nöjd vill du bli med din bostadsaffär?

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Contact real estate agent

Här finns tillfälle att ställa en fråga direkt till mäklaren om det är något mer du vill veta om bostaden. Under kontorstid kan vi utlova snabb respons.

Genom att klicka på knappen Ask question godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn


Liknande bostäder i närheten