Search Menu
Viewings
 • Tisdag 25 oktober 18:00-18:30

  Öppen visning

 • Söndag 23 oktober 14:00-14:45

  Öppen visning

Book a viewing
GUSTAVSBERG / Farstadal
Publikvägen 17
Utgångspris: Calculation 2 350 000 kr
Make a bid
Enclosed: 49 kvm
Community fee: 3 186 kr/mån
Rooms: 2 rum, varav 1 sovrum
Floor: 2 av 4 (Hiss finns)

GUSTAVSBERG - Farstadal / Publikvägen 17

Ljus fräsch välplanerad 2:a alldeles intill Gustavsberg hamn.

Ljus fräsch 2:a med mycket bra planlösning och inglasad balkong alldeles intill Gustavsbergs hamn! Vardagsrum med öppen planlösning mot kök och utgång till stor inglasad balkong. Kök med matplats för flera, ljus köksinredning och läcker glasmosaik. Sovrum med plats för dubbelsäng, helkaklat badrum, hall med plats för ytterkläder samt klädkammare. Gångavstånd till Värmdö marknad och Gustavsbergs hamn med café och restauranger. Natursköna strövområden längs Farsta slottsvik och Tjustvik. Bussen tar dig till Slussen på ca 25 minuter.


Kitchen inspiration
Välkommen till Publikvägen 17
Välkommen till Publikvägen 17
Vardagsrum och kök i öppen planlösning
Vardagsrum och kök i öppen planlösning
Fräscht kök
Fräscht kök
Välplanerat kök
Välplanerat kök
Stor inglasad balkong
Stor inglasad balkong
Vardagsrum
Vardagsrum
Vardagsrummet från hallen sett
Vardagsrummet från hallen sett
Vardagsrum
Vardagsrum
Vardagsrum med utgång till balkong
Vardagsrum med utgång till balkong
Vill du veta vad din bostad är värd?

Fyll i dina kontaktuppgifter så bjuder vi på en fri muntlig värdering av din bostad.

By clicking the button Contact me you agree to our terms of use

Matplats för flera
Matplats för flera
Sovrum
Sovrum
Hall
Hall
Helkakalt badrum
Helkakalt badrum
Småbåtshamnen i Gustavsberg
Småbåtshamnen i Gustavsberg
Farsta Slottsvik
Farsta Slottsvik
Farstaviken
Farstaviken
På en större skärm kan du se hur köket skulle se ut i andra färger och material.
Description of rooms
 • Beskrivning av samtliga rum
  Vardagsrum: Ljust luftigt vardagsrum med öppen planlösning mot kök samt utgång till rymlig inglasad balkong i fritt läge. Parkettgolv och vita målade väggar. Vid fönster mot köksdelen finns matplats för flera. Kök: Det välplanerade köket med gott om förvaringsutrymme har ljus köksinredning, mörkgrå laminatbänkskiva och mycket snygg blå glasmosaik ovan diskbänk. Kombinerad kyl och frys, spis med häll, diskmaskin-Siemens, inbyggd mikro-Siemens och köksfläkt. Vitvarorna är från 2011. Parkettgolv och målade väggar. Sovrum: Sovrummet med plats för dubbelsäng har parkettgolv, ljusa väggar samt fondvägg i grå mönstrad tapet. Hall: Rall med plats för ytterkläder. Parkettgolv som går i ett med de övriga rummen och ljusa väggar. En garderob samt ingång till separat klädkammare. Badrum: Helkaklat badrum med vita kaklade väggar och ljust klinkergolv. Duschhörna med glasdörrar, wc, badrumsskåp med spegel, handdukstork och ett väggskåp. Tillträde enligt överenskommelse.
Information about the property
Description
 • Enclosed
  49 kvm (Boareauppgifter enligt bostadsrättsföreningen)
 • Rooms
  2 rum (max 1 sovrum)
Construction
 • Built
  2010
 • Värme och ventilationsanl.
  Fjärrvärme
 • Description
  Flerbostadshus
 • Other space
  En gemensamhetslokal “villan” med festlokal, relaxavdelning och två stycken övernattningsrum finns att hyra av utav föreningens medlemmar.
Energideklaration
 • Energiklass
 • Energiprestanda
  74 kWh/kvm och år
 • Sammanställning
  Datum: 2014-03-19
Tv and internet
 • Ansluten till kabelnät. Leverantör: Com Hem, grundutbudet ingår. Bredband via fiber. Hastighet upp till 100 Mbit/s. Leverantör: Telia
Parking/Other buildings
 • Parkeringsplats finns att hyra av föreningen. Till parkeringsplatsen är det separat kö.
Other
 • Tillhörande vindsförråd i närliggande hus.
Economy
 • Community fee
  3 186 kr/mån
 • Included in the community fee
  I avgiften ingår värme, vatten, internet och kabel-TV
 • Försäkring
  190 kr/mån
 • Hushållsström
  270 kr/mån
 • Total operating costs
  460 kr/mån
 • Tenure
  Bostadsrätt
 • Överlåtelseavgift
  1 107,5 kr betalas av köpare.
 • Pantsättningsavgift
  443 kr
 • Andel i förening
  0,0150800
 • Andel av årsavg.
  1,50759
 • Pantsättning
  är pantsatt. Uppgiften är kontrollerad 2016-10-14.
Föreningen
 • Benämning
  Brf Lilium
Area
 • FARSTADAL Farstadal är beläget utmed södra stranden av Farstaviken vid inloppet till Gustavsberg. Med bil eller motorvägsbuss kan man komma till Farstadal på ca 25 minuter från Slussen i Stockholm. Här finns allt i en lugn och avstressad skärgårdsmiljö. Området är strategiskt beläget för fritidsaktiviteter av allehanda slag. Du kan promenera längs Farstavikens vatten eller genom skogspartier till Tjustvik. Närmsta granne är Farstaborg med fotbollsplan. På andra sidan fotbollsplanen finns en ridanläggning med ridskole- och privathästar. För den båtintresserade finns flera marinor och båtklubbar på Värmdö. I Gustavsberg finns Boo Marin och Gustavsbergs båtklubb. Vill du gå en runda golf finns flera golfbanor inom kommunen. I år har Gustavsberg öppnat en simhall. Om sommaren är Grisslinge havsbad och Ingarö havsbad (Södersved) populära badplatser. När isarna bär kan du med fördel ta en skridskotur. I Gustavsberg finns även ishall, bandyplan och tennishall. På gångavstånd finns Värmdö marknad som är en stor handelsplats med bl.a. Coop Forum, Plantagen, Biltema, EM-möbler m.fl. HISTORIK FARSTAVIKEN: Under järnåldern utgjordes Farstaviken och Ösbyträsk av ett långt smalt sund som förband Baggensfjärden med Torsbyfjärden. Längs sundets stränder gavs skyddande bebyggelselägen med goda kommunikationsmöjligheter. Här anlades vid Farsta och Ösby två av de tre gårdar som kan spåras ned i förhistorisk tid i det nuvarande Gustavsbergs socken. Redan under vikingatid började vattenförbindelsen att grundas upp och i dag ligger Gustavsbergs centrum i den tidigare vattenfyllda dalsänkan. Under medeltidens lopp etablerades fler gårdar längs med Farstavikens stränder. Vid 1500-talets mitt fanns två skattegårdar i Farsta by, samt en vardera Östra och Västra Ekedal samt Gottholma. Förutsättningarna för att bedriva jordbruk här var uppenbarligen förhållandevis goda. 1618 redovisades att en av gårdarna i Farsta hade 11 tunnland åkermark vilket var mycket för skärgården. På ängsmarkerna bärgade samma gård 40 lass hö och till gården hörde vidare tre notvarp. Gustavsberg är kommunens centralort. Det som har präglat kommunen, förutom skärgården, är det gamla brukssamhället Gustavsberg. På 1640-talet anlades ett tegelbruk på det nuvarande fabriksområdet. Porslinstillverkningen påbörjades på 1820-talet och samhället växte snabbt. Många kända formgivare har varit verksamma vid Gustavsbergs porslinsfabrik. Några av de kanske mest kända är Wilhelm Kåge, Stig Lindberg, Berndt Friberg och Lisa Larsson.

Vad blir din totala månadskostnad?

Bolånekalkyl

Ha lånelöftet klart innan visningen.

Ansök om lånelöfte
Störst är inte alltid bäst, ring mäklaren med Sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst - åtta år i rad. Hur nöjd vill du bli med din bostadsaffär?

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Contact real estate agent

Here you got the possibility to ask a question directly to the real estate agent if there is anything you would like to know about the property.

By clicking the button Ask question you agree to our terms of use

Similar homes in the area