Byängsvägen 70

Byängsvägen 70

Slutpris

1 510 000 kr


Hammarskogen— Hallstavik— Norrtälje

Byängsvägen 70


Slutpris
1 510 000 kr

Hammarskogen— Hallstavik— Norrtälje

Trivsamt hus på vacker tomt med gräsmatta och berg i dagen. Solnedgångar avnjutes från altanen.

Välkommen till ett fridfullt beläget fritidshus på stor tomt med gräsytor som passar för lek och bollspel. Huset är trivsamt inrett med genomgående ljusa materialval. Mysigt allrum med plats för det stora middagssällskapet eller soffhäng framför eldstaden. Arbetskök med moderna vitvaror. Två sovrum och ett renoverat badrum med vattenwc. Från allrummet når man den trädäckade altanen varav den äldre delen är under tak och den nya delen är under bar himmel och här avnjutes sommarens vackra solnedgångar.

Rymligt gästhus som är inrett med ett sovrum och ett stort allrum med plats för sängar. Här finns köksskåp och diskbänk med indraget sommarvatten. Tomten erbjuder även en redskapsbod samt ett dass. Plan gräsmatta och berg i dagen samt mormorsrabatter och bärbuskar, rabarber och nyplanterade fläder och päronträd.

Fastigheten är ogenerat belägen på återvändsväg. Området har god tillgång på vildhallon, blåbär, lingon och kantareller. Hammarskogen som är ett fritidshusområde med båt och badplats är beläget ca 1 km fågelvägen från Byängsvägen 70. Det finns flera promenad- och joggingslingor i skogen och en vacker skogsväg om ca 3 km leder till badplatsen vid Hammarskogen. Gillar man att vandra längre sträckor så är det nära till Vikingaleden, som ansluter till Roslagsleden.

Häverö/Hammarskogen ligger ca 5 mil norr om Norrtälje och ca 15 km från Hallstavik. Med bil tar det ca 25 minuter till Hallstavik som erbjuder ett bra serviceutbud i form av butiker och restauranger, skolor och förskolor, vårdcentral och ett superhärligt tempererat utomhusbad.
Hallstavik har bra bussförbindelser till Uppsala och Norrtälje. Inom 15 minuters bilfärd finner ni mysiga Grisslehamn med fint spahotell samt populära Eckerölinjen till Åland.

Om ni söker ett fritidshus med avskildhet och njutbara solnedgångar i vacker Roslagsmiljö då har ni chansen att förverkliga den drömmen, välkomna på visning av Byängsvägen 70.


Boarea
47 kvm
Driftkostnad
25 887 kr/år
Tomtarea
2 696 kvm
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2023-06-14

Mäklarhuset Norrtälje

Denna fritidshus på Byängsvägen såldes av oss 2023-06-14. Se alla våra försäljningar i Hallstavik samt även på Byängsvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.