Hammarskogsvägen 8

Hammarskogsvägen 8

Slutpris

2 000 000 kr


Hammarskogen— Hallstavik— Norrtälje

Hammarskogsvägen 8


Slutpris
2 000 000 kr

Hammarskogen— Hallstavik— Norrtälje

Vinterbonat fritidshus med WC

I högt, fritt och soligt läge utan insyn ligger detta ljusa, fräscha och vinterbonade fritidshus om 82 kvm på en välordnad naturtomt om 2534 kr med vackra släta berg i dagen.

Detta fina fritidshus har genomgående renoverats 2008 med ljusa och fräscha ytskikt och fina materialval i träpaneler, golv m.m. Nytt vitt IKEA-kök med inbyggda vitvaror och utgång till den soliga altanen. Vid matplatsen för fyra till åtta personer finns en vedeldad spis i gammal stil med murat vedförråd (fungerar även som vinhylla) och spiskrans. Badrum med WC, dusch och handfat (orginal), två stora bra sovrum varav det största har ett fint burspråk samt vardagsrum och glasveranda.

Huset ligger högst upp på en bergknalle och har högt och fritt läge utan insyn från någon granne. Tomten har vackra släta berg i dagen som ansluter vackert mot släta gräsytor. Gäststuga om ca 10 kvm, inredd med el.

Hammarskogens område har ett gemensamt WC-avlopp samt vintervatten till alla fastigheter vilket gör detta till ett extra bekvämt fritidsboende. Området plogas vintertid, här finns en mycket välordnad båthamn (med båtplats), fin badstrand, fotbolls och bouleplan m.m. Allt ingår i avgiften!


Boarea
82 kvm
Driftkostnad
15 854 kr/år
Tomtarea
2 534 kvm
Rum
4 rum (2 sovrum)
Såld
2016-08-31

Mäklarhuset Norrtälje

Denna fritidshus på Hammarskogsvägen såldes av oss 2016-08-31. Se alla våra försäljningar i Hallstavik samt även på Hammarskogsvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.