Search Menu
Bostaden är såld

Hallstavik - Hammarskogen / Hammarskogsvägen 8

Vinterbonat fritidshus med WC

I högt, fritt och soligt läge utan insyn ligger detta ljusa, fräscha och vinterbonade fritidshus om 82 kvm på en välordnad naturtomt om 2534 kr med vackra släta berg i dagen. Detta fina fritidshus har genomgående renoverats 2008 med ljusa och fräscha ytskikt och fina materialval i träpaneler, golv m.m. Nytt vitt IKEA-kök med inbyggda vitvaror och utgång till den soliga altanen. Vid matplatsen för fyra till åtta personer finns en vedeldad spis i gammal stil med murat vedförråd (fungerar även som vinhylla) och spiskrans. Badrum med WC, dusch och handfat (orginal), två stora bra sovrum varav det största har ett fint burspråk samt vardagsrum och glasveranda. Huset ligger högst upp på en bergknalle och har högt och fritt läge utan insyn från någon granne. Tomten har vackra släta berg i dagen som ansluter vackert mot släta gräsytor. Gäststuga om ca 10 kvm, inredd med el. Hammarskogens område har ett gemensamt WC-avlopp samt vintervatten till alla fastigheter vilket gör detta till ett extra bekvämt fritidsboende. Området plogas vintertid, här finns en mycket välordnad båthamn (med båtplats), fin badstrand, fotbolls och bouleplan m.m. Allt ingår i avgiften!

Hallstavik / Hammarskogen
Hammarskogsvägen 8
Final price: 2 000 000 kr
Enclosed: 82 kvm
Running costs: 15 854 kr/år
Plotarea: 2534 kvm
Rooms: 4 rum, varav 2 sovrum
Sold: 2016-08-31
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Stockholm / Hallstavik / Hammarskogsvägen