Search Menu
Bostaden är såld

Handen / Tuvvägen 21

Eftertraktad 2:a i hus med HISS! Även EL ingår i avgiften!

Eftertraktad och välplanerad 2:a i hus med HISS med inglasad balkong där även EL ingår i månadsavgiften. Lägenheten är högt belägen med ett fritt sydvästläge med närhet till utsökt busskommunikation och mindre än 10 min till Haninge Centrum och dess serviceutbud samt pendeltåg som inom 30 min tar dig till Stockholms storstadsbrus. Slätmossens naturområde ligger strax intill bostadsområdet och erbjuder härliga strövområden och sjön Rudan ligger inom gångavstånd för ett härligt sommarbad. Brf Mimer är en omtyckt och välhållen förening med familjär stämning. Inom föreningen finns gym, bastu, tvättstuga samt föreningslokal för upp till 30 personer. Boulebana finns. Lägenheten bjuder på en väl genomtänkt planlösning med rymligt kök, stort sovrum, badrum med dusch och kombinerad tvätt/tork, ljust vardagsrum med gavelfönster och utgång till inglasad balkong. Goda förvaringslösningar finns i hall med hela 6 st garderober. Till lägenheten hör även ett vindsförråd. Tillträdet är flexibelt och inflytt kan ske snabbt! Varmt välkommen med ditt intresse!

Handen
Tuvvägen 21
Final price: 1 660 000 kr
Enclosed: 54,5 kvm
Community fee: 4 240 kr/mån
Rooms: 2 rum, varav 1 sovrum
Floor: 3 av 5 (Hiss finns)
Sold: 2016-06-21
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Stockholm / Handen / Tuvvägen