Search Menu
Bostaden är såld

Hässelby - Hässelby Strand / Aprikosgatan 31, 2tr

RENOVERINGSCHANS!

Renoveringschans! Tillfälle att förvärva denna oslipade 4:a på 89 kvm med en balkong som har sjöutsikt! Originaldetaljer såsom vävtapet och häftiga köksskåp, 4 ordentliga rum som kan utnyttjas som både vardagsrum, sovrum eller kontor, ett rymligt kök med bra förvaring ,två fräscha badrum som renoverades år 2008 i samband med stambyte samt bra förvaring bakom flera garderober. Ta chansen att bo i en av Stockholms största bostadsrättsföreningar med många medlemsfaciliteter såsom gästlägenhet, festlokal, grillplats, bastu, boulebana och såklart den gemensamma tvättstugan. Brf Mirabellen ligger i Hässelby Strands sydöstra del utmed Mälaren nära Maltesholmsbadet och stora grönområden samt med gångavstånd till t-bana, bussar, mataffärer. Välkommen på visning!

Hässelby / Hässelby Strand
Aprikosgatan 31, 2tr
Final price: 2 620 000 kr
Enclosed: 89 kvm
Community fee: 5 138 kr/mån
Rooms: 4 rum
Floor: 2 av 11 (Hiss finns)
Sold: 2016-05-18
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / / Hässelby / Aprikosgatan