Search Menu
Bostaden är såld

Hässelby - Hässelby - Backlura / Svärdsliljevägen 141

Ett av de mycket omtyckta kedjehusen med garage i populära Backlura. Nya stora solceller ger låg driftkostnad. Nyare yttertak, fönster och automatisk garageport. Braskamin, luftvärmepump och ångbastu/dusch. Två härliga uteplatser under tak, plan fin trädgårdstomt med vackra stenpartier. Tre till fyra bra sovrum, rymligt vardagsrum och allrum på övervåningen. Separat wc och tvättstuga på entréplan och badrum med ångbastu/dusch på övre planet. Välplanerat och välhållet med äldre ytskikt. Trevlig trädgård med fruktträd och växthus mot allmänning. Näst sista huset på lugn återvändsväg. Ett mycket barnvänligt område och lugnt läge nära Hässelby villastad. Besiktigat och försäkrat mot dolda fel, läs mer om "skyddat köp" på hemsidan.

Hässelby / Hässelby - Backlura
Svärdsliljevägen 141
Final price: 4 100 000 kr
Enclosed: 133 kvm
Running costs: 28 900 kr/år
Plotarea: 334 kvm
Rooms: 6 rum, varav 3 sovrum
Sold: 2016-10-20
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

By clicking the button Contact me you agree to our terms of use

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Stockholm / Hässelby / Svärdsliljevägen
 • Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide
  Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide

  Mycket att hålla i huvudet när du ska sälja villan, radhuset eller fritidshuset. Här är Mäklarhusets sälja hus-guide över vad du ska tänka på. Trygga och säkra din försäljning – steg för steg.

 • Så här får du en grönare och finare gräsmatta
  Så här får du en grönare och finare gräsmatta

  Trädgårdens gräsmatta är platsen för umgänge, spel och lek. En gräsmatta skall tåla mycket och skall ändå se grön och skön ut - allt är en fråga om skötsel. Här ger vi dig tipsen du behöver.

 • Håll tjuvarna borta i sommar
  Håll tjuvarna borta i sommar

  Varje år ökar inbrotten i hemmen under semestertiderna. När folk bryter vanor och byter miljö passar tjuvarna på. Men det finns många sätt att försvåra för dem.