Sök Meny
Såld

Hässelby - Hässelby - Backlura / Svärdsliljevägen 141

Ett av de mycket omtyckta kedjehusen med garage i populära Backlura. Nya stora solceller ger låg driftkostnad. Nyare yttertak, fönster och automatisk garageport. Braskamin, luftvärmepump och ångbastu/dusch. Två härliga uteplatser under tak, plan fin trädgårdstomt med vackra stenpartier. Tre till fyra bra sovrum, rymligt vardagsrum och allrum på övervåningen. Separat wc och tvättstuga på entréplan och badrum med ångbastu/dusch på övre planet. Välplanerat och välhållet med äldre ytskikt. Trevlig trädgård med fruktträd och växthus mot allmänning. Näst sista huset på lugn återvändsväg. Ett mycket barnvänligt område och lugnt läge nära Hässelby villastad. Besiktigat och försäkrat mot dolda fel, läs mer om "skyddat köp" på hemsidan.

Hässelby / Hässelby - Backlura
Svärdsliljevägen 141
Slutpris: 4 100 000 kr
Boarea: 133 kvm
Driftkostnad: 28 900 kr/år
Tomtarea: 334 kvm
Rum: 6 rum, varav 3 sovrum
Såld: 2016-10-20
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Stockholm / Hässelby / Svärdsliljevägen
 • Elbilar på frammarsch
  Elbilar på frammarsch

  Nyheter om klimatförändringar duggar tätt. Många tror att elektricitet är framtidens ersättning för fossilbränslen och det pågår mycket forskning inom området.

 • Radon – en hälsofara
  Radon – en hälsofara

  För höga halter av radon är på sikt farligt att leva med – eftersom det kan ge upphov till lungcancer. Idag uppskattas runt 400 000 bostäder i Sverige ha högre radonhalter än de rikt- och gränsvärden som gäller.

 • Checklista: Gå husronden – inför vintern
  Checklista: Gå husronden – inför vintern

  Vintern står för dörren och det är dags att plocka fram kängor, mössor och vantar. Lika viktigt är dock att du rustar ditt hus för den kalla årstiden – så att det inte drabbas av onödiga skador av regn och snömassor.