Search Menu
Bostaden är såld

Huddinge / Granbyvägen 88

Ring för visning Mäklarhuset i Huddinge 08-774 02 80 Mysigt fritidshus med lugnt, fint läge längst in på området! Fantastiskt väldisponerade 27 m² med två rum, kök samt sovloft. Altan med plats för trädgårdsmöbler under tak . Separat byggnad med bastu och förråd. Trevlig och lättskött trädgårdstomt om ca 378 m² med hörnläge. På tomten finns äppelträd, bärbuskar, andra planteringar och mycket blommor. För den som önskar ingår en stor del av inventarier samt trädgårdsredskap i köpet. Njut av fina skogspromenader med bär och svampplockning, vacker natur och svala badsjöar. Fina kommunikationer med busshållplats på ca fem minuters promenadavstånd från huset. Åker du hellre bil är det ca 25 min till Stockholm C. Förening med flera gemensamma aktiviteter t.ex midsommarfirande. Gemensamma sanitetshus med dusch och toalett för föreningens medlemmar. Sommarvatten maj-september. Läs gärna mer på Granby Samfällighetsförenings hemsida:http://granby.dinstudio.se

Huddinge
Granbyvägen 88
Final price: 650 000 kr
Enclosed: 27 kvm
Running costs: 10 500 kr/år
Plotarea: 378 kvm
Rooms: 2 rum
Sold: 2016-07-08
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Stockholm / Huddinge / Granbyvägen