Search Menu
Bostaden är såld

Huddinge - Källbrink / Jerikovägen 8

Lev det ljuva livet i gränslandet mellan stad och land. Här bor du med underbart lugnt och smått lantligt läge med huset i solig s/v-sluttning, inbäddat i lummig grönska. Huset är mycket väl omhändertaget och ompysslat och här finns bl.a. tre sovrum, stort kök och sköna sällskapsytor - dessutom finns öppen spis, bastu och carport med förråd. För soliga sommardagar finns sköna uteplatser och för tidig vår och sen höst finns en inglasad balkong. Här tar du du dig lätt ut på sköna skogspromenader i skogarna runt sjön gömmaren eller varför inte samtidigt kosta på sig ett dopp vid badplatsen. På kort avstånd från huset ligger Källbrinks idrottsplats med fotbollsplaner och plats för friidrott. Med buss 706 tar du snabbt till Huddinge C.

Huddinge / Källbrink
Jerikovägen 8
Final price: 5 400 000 kr
Enclosed: 145/4 kvm
Running costs: 32 591 kr/år
Plotarea: 1111 kvm
Rooms: 4 rum, varav 3 sovrum
Sold: 2016-08-15
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Stockholm / Huddinge / Jerikovägen
 • Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide
  Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide

  Mycket att hålla i huvudet när du ska sälja villan, radhuset eller fritidshuset. Här är Mäklarhusets sälja hus-guide över vad du ska tänka på. Trygga och säkra din försäljning – steg för steg.

 • Så här får du en grönare och finare gräsmatta
  Så här får du en grönare och finare gräsmatta

  Trädgårdens gräsmatta är platsen för umgänge, spel och lek. En gräsmatta skall tåla mycket och skall ändå se grön och skön ut - allt är en fråga om skötsel. Här ger vi dig tipsen du behöver.

 • Håll tjuvarna borta i sommar
  Håll tjuvarna borta i sommar

  Varje år ökar inbrotten i hemmen under semestertiderna. När folk bryter vanor och byter miljö passar tjuvarna på. Men det finns många sätt att försvåra för dem.