Search Menu
Bostaden är såld

Huddinge - Kvarnbergsplan / Kansligränd 18

Söker du efter ett nytt, fräscht boende där du som första person kan flytta in och sätta din egen prägel på din nya bostad? Gillar du doften av nylagd ekparkett? eller är det kanske känslan av att vara den första att duscha i DIN dusch? eller den första att ställa in champagnen i DIN kyl? GRATTIS, du har hittat hem! Nyproducerade 29 m² som andas kvalitet, modernitet och funktion. Smart planlösning med genomgående ekparkett & ljusa målade väggar. Köksdel, liten men välutrustad med kvalitets vitvaror från Siemens. Extra rymligt badrum, naturligtvis helkaklat med dusch, wc, handfat och egen tvättmaskin. Fastigheten är Svanenmärkt vilket betyder att man fokuserar på ett hållbart och miljövänligt boende. Bredband och kabel-tv finns indraget i lägenheten. Här bor du bekvämt med närhet till kommunikationer, affärer och Huddinge C. För den som så önskar kan vi erbjuda ett snabbt tillträde.

Huddinge / Kvarnbergsplan
Kansligränd 18
Final price: 1 690 000 kr
Enclosed: 29 kvm
Community fee: 1 972 kr/mån
Rooms: 1 rum
Floor: Markplan av 5 (Hiss finns)
Sold: 2016-08-18
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Stockholm / Huddinge / Kansligränd