Aspnäsvägen 32

Aspnäsvägen 32

Slutpris

1 375 000 kr


Järfälla

Aspnäsvägen 32


Slutpris
1 375 000 kr

Järfälla

Fantastisk utsikt från våning 11!

Nu har du chansen att förvärva denna välplanerade etta, högst upp i huset på Aspnäsvägen 32!

Bostaden fördelar sig på 42 luftiga kvadratmeter med ett otroligt rymligt intryck. I bostadsrätten finner vi en stor hall med säkerhetsdörr, rymligt förråd, ett väl tilltaget badrum, stort allrum och kök med generösa bänkytor. Här får du möjligheten att kunna sätta din egen prägel på en fantastisk bostad! Med sina stora fönsterpartier får vi inte bara fina ljusinsläpp och en luftig känsla, vi får även en fantastisk utsikt högt upp bland fåglarna med en utsikt över Järvafälten och med Stockholms siluett i bakgrunden. Här ser vi allt ifrån grönskande vyer till att kunna skymta kända landmärken som både Norra Tornen och Globen i horisonten. Till bostaden finns även ett källarförråd på 2.5kvm.

HSB BRF Aspnäs i Järfälla är en välkänd förening med gott rykte och bra ekonomi, en av Jakobsbergs bästa föreningar! I månadsavgiften ingår uppvärmning, varmvatten, kallvatten, bredband, TV basutbud analogt & IP-telefoni. Utöver månadsavgiften tillkommer el. Elen debiteras tillsammans med månadsavgiften då föreningen köper in el gemensamt, från egna solcellspaneler som finns på två av gavlarna till föreningens byggnader, och fördelar kostnad utifrån resp lägenhets förbrukning. Det du behöver tänka på utöver den kombinerade månadsavgiften/el kostnaden är endast hemförsäkring och eventuell parkeringsavgift. Här finns parkeringsplatser utomhus såväl som i garage och med möjlighet till laddstolpe. Alla parkeringsformer har separat kösystem. Föreningen erbjuder även flertalet gemensamma utrymmen så som gym, bastu, tennisplan, boulebana, grillplatser m.fl.

Här bor du på en central adress med slående närhet till både pendeltåg, handelsplatser, naturreservat och Mälaren. I Jakobsberg finns allt du kan tankas behöva och med närhet till allt!

Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information om denna vyberikade bostad!
Se Mäklarhusets hemsida, fliken läs mer hos mäklaren, för visningstider eller kontakta mäklaren direkt.

Anne-Louise Lindberg
Fastighetsmäklare
Mäklarhuset Järfälla
072 367 79 80


Boarea
42 kvm
Avgift
2 563 kr/mån
Rum
1 rum
Våning
11 av 11 (Hiss finns)
Såld
2022-06-20

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.