Stängselvägen 13

Stängselvägen 13

Slutpris

5 530 000 kr


Viksjö— Järfälla

Stängselvägen 13


Slutpris
5 530 000 kr

Viksjö— Järfälla

Välkommen till ett smakfullt renoverat parhus, perfekt för barnfamiljen! Här bor du vid en återvändsgata fritt från genomfartstrafik i ett lugnt och barnvänligt område.

Huset är genomgående renoverat, båda badrummen är helkaklade och det finns bastu. Idag är huset inrett med fyra sovrum, men det finns möjlighet att sätta upp en vägg om man har behov av ett sovrum till. Köket är modernt inrett och har gott om arbetsyta och förvaringsmöjligheter. Från köket når du balkongen där du kan njuta av solen hela eftermiddagen och långt in på kvällen. På baksidan finns ett stort härligt trädäck som rymmer flera sittgrupper - en mysig plats där du kan njuta av fina grillkvällar med familj och vänner. Trädgården på baksidan är terrasserad, så det finns även en yta där barnen kan leka och där det finns plats för t ex studsmatta, lekstuga eller annat. Uteplatsen på framsidan passar bra när man vill ha lite mer skugga. I och med balkongen har du tak över uteplatsen, vilket gör den skyddad.

Bilen parkerar du bekvämt i garaget och det finns plats för ytterligare en bil framför garaget.

I närområdet finns skolor och förskolor på nära gångavstånd. Likaså har du närhet till butiker, restauranger och mataffär. Medleybadet är populärt att besöka och det ligger ca 15 minuters promenad bort. Vill du promenera, cykla eller jogga har du natursköna Sandviksspåret en kort bit bort i Viksjö.

Varmt välkommen på visning!


Boarea/biarea
127/31 kvm
Driftkostnad
29 100 kr/år
Tomtarea
522 kvm
Rum
5 rum (4-5 sovrum)
Såld
2023-05-30

Mäklarhuset Sollentuna & Kista

Denna parhus på Stängselvägen såldes av oss 2023-05-30. Se alla våra försäljningar i Järfälla samt även på Stängselvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.