Search Menu
Bostaden är såld

Johanneshov - Hammarbyhöjden / Hasselquistvägen 13

Utmärkt disponerad 2:a belägen i lugna kvarter, stabil brf!

Flytta till Hammarbyhöjden - "Den vita staden"! Här bor man nära natur och härliga skogspromenader - samtidigt som stadens puls inte ligger längre bort än tre tunnelbanestationer. Välkommen in till Hasselquistvägen, den lugna delen precis ovanför Hammarbyhöjdens centrum, och denna trevliga 2:a om ca 49 kvm. Här är planlösningen som rymmer allt; kök med matplats, sovrum med plats för dubbelsäng, badrum med badkar och ett rymligt vardagsrum med plats för såväl soffa som större matbord. Snyggt renoverade ytor och kök & badrum i bra skick. Förening med bra balans i ekonomin och låga månadsavgifter. På den lugna framsidan har man tillgång till en trevlig uteplats och grillmöjligheter. Cyklarna parkerar man alldeles utanför porten, eller i källarförråd. Ett stenkast bort ligger en liten park med lekplats och gång- och cykelväg leder till Sjöstaden & Södermalm åt ena hållet samt till Sickla och Nackareservatet åt andra hållet. Välkommen på visning!

Johanneshov / Hammarbyhöjden
Hasselquistvägen 13
Final price: 2 920 000 kr
Enclosed: 49 kvm
Community fee: 2 310 kr/mån
Rooms: 2 rum, varav 1 sovrum
Floor: 2 av 3 (Hiss finns ej)
Sold: 2016-09-16
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Stockholm / Johanneshov / Hasselquistvägen