Holmögaddsvägen 33

Holmögaddsvägen 33

Slutpris

4 210 000 kr


Kärrtorp— Johanneshov— Stockholm

Holmögaddsvägen 33


Slutpris
4 210 000 kr

Kärrtorp— Johanneshov— Stockholm

Välkommen till denna fantastiska 3:a med insynsfritt och grönskande läge!

Denna charmfulla och exeptionellt välplanerade trea erbjuder en unik utsikt med grönska och natur precis runt hörnet i Nacka naturreservat. Samtidigt är innerstan bara 15 minuter bort, vilket ger det bästa av två världar. Kan det bli bättre?

Bostaden är belägen två trappor upp i ett välskött och stambytt hus från 1960, där du kan njuta av lugn och ro. Föreningen erbjuder många bekvämligheter såsom gym, föreningslokal med kök, en välutrustad tvättstuga och gott om plats för förvaring av cyklar och barnvagnar. Dessutom finns garage- och parkeringsplatser för dina behov.

Att ta sig till tunnelbanan och Kärrtorp Centrum tar bara tre minuter. Skolor och daghem finns inom nära räckhåll. Lägenheten har ett extra stort kök som är välutrustat och trivsamt för kulinariska äventyr.
Badrum och toalett blev helrenoverade 2019, vilket ger dig ett modernt och fräscht badutrymme. Utrustade med både tvättmaskin och torktumlare. Och låt oss inte glömma golven som nyligen slipades för att ge bostaden extra karaktär.

Köket fick en uppgradering med nytt kakel, nya bänkskivor, köksho och blandare, samt nya stommar till överskåp. Alla luckor och fronter i köket är omlackerade för en snygg och enhetlig stil. Dessutom installerades en säkerhetsdörr och eluttagen i köket är nu jordade för ökad säkerhet.

Alla tak och väggar i bostaden målades om för att ge en fräsch och modern känsla. Det är bara att flytta in och börja trivas!
Balkongen har ett ogenerat läge där du kan njuta av solen och grönskan.

Miss inte chansen att äga denna underbara trea som ger dig ett bekvämt och trivsamt hem. Kontakta oss idag för att boka en visning!


Boarea
76 kvm
Avgift
4 991 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
2 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2023-08-31

Mäklarhuset Hammarbyhöjden

Denna lägenhet på Holmögaddsvägen såldes av oss 2023-08-31. Se alla våra försäljningar i Johanneshov samt även på Holmögaddsvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.