Search Menu
Bostaden är såld

Johanneshov - Hammarbyhöjden / Lidköpingsvägen 10

Utmärkt 4:a med öppna ytor och balkong!

Hjärtligt välkommen till denna ljusa och trivsamma fyra belägen på en attraktiv adress i fastighet med balkong i lugnt läge med globen i sikte. Här erbjuds 84 ljusa, luftiga och mycket välplanerade kvm med tre stycken bra sovrum. Öppet mot vardagsrummet ligger det väl tilltagna köket med bra arbetsytor och förvaring samt stor matplats invid fönsterparti mot lugn gata. Badrum med kaklade väggar och våtrumsmatta och tvättmaskin /torktumlare. Stor välskött Brf med mycket god ekonomi. I populära och barnvänliga Hammarbyhöjden bor du med närhet till Nackareservatets vackra natur och i området finns välrenommerade skolor och förskolor. Endast en kort promenad bort ligger Hammarbyhöjdens centrum där det bland annat finns mataffärer, restauranger, 7-elevenbutik, gym mm. Från Hammarbyhöjdens centrum går även tunnelbanan som tar dig innanför tullarna på cirka 5 minuter.

Johanneshov / Hammarbyhöjden
Lidköpingsvägen 10
Final price: 3 695 000 kr
Enclosed: 84 kvm
Community fee: 4 310 kr/mån
Rooms: 4 rum, varav 3 sovrum
Floor: 1 av 4 (Hiss finns)
Sold: 2016-05-12
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / / Johanneshov / Lidköpingsvägen