Mariestadsvägen 16

Mariestadsvägen 16

Slutpris

2 860 000 kr


Hammarbyhöjden / Björkhagen— Johanneshov— Stockholm

Mariestadsvägen 16


Slutpris
2 860 000 kr

Hammarbyhöjden / Björkhagen— Johanneshov— Stockholm

Välkommen till Mariestadsvägen 16 - en bostad som erbjuder det bästa av två världar!

Denna fantastiska 2:a på 43 kvm är belägen högst upp i fastigheten som får dig att känna dig hemma från första stund.
När du kliver in genom dörren möts du av en ljus och luftig atmosfär som genomsyrar hela bostaden. Med högt läge och stora fönster får du en underbar naturlig belysning som skapar en behaglig och inbjudande känsla.

Bostaden har en balkong i områdets bästa solläge, vilket gör den till en perfekt plats att njuta av soliga dagar. Dessutom är balkongen belägen utan insyn mot skogen, vilket ger dig både lugn och avskildhet.

Sovrummet är rymligt och rymmer en dubbelsäng med gott om utrymme för avslappning och återhämtning. Här kan du vakna upp till morgonsolen och känna dig utvilad och redo för en ny dag.
Köket har gott om förvaringsutrymmen samt bänkyta med en underbar utsikt mot Hammarbybacken. Medan du förbereder dina måltider kan du samtidigt njuta av den vackra omgivningen och känna dig inspirerad av den fantastiska utsikten.

Läget är perfekt med närhet till allt du behöver för en bekväm vardag. Hammarbyhöjdens centrum, tunnelbanan, matbutiker och restauranger finns alla inom räckhåll, vilket ger dig enkel tillgång till allt du behöver.
Inte nog med det, du har också Nackareservatet runt hörnet, där du kan njuta av naturens skönhet och ta härliga promenader i friska luften. Det är en oas av grönska och stillhet som erbjuder en fantastisk tillflyktsort från stadens brus.

Denna bostadsrättsförening är något alldeles extra. Med stora renoveringar bakom sig och spännande planer för framtiden, inklusive skapandet av en ny bostad i fastigheten, kan du vara säker på att du investerar i en välskött och progressiv förening.
Missa inte chansen att äga denna pärla på Mariestadsvägen 16.

Kontakta oss idag för att boka en visning och upptäck möjligheterna som väntar dig!


Boarea
43 kvm
Avgift
3 951 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
3 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2023-08-17

Mäklarhuset Hammarbyhöjden

Denna lägenhet på Mariestadsvägen såldes av oss 2023-08-17. Se alla våra försäljningar i Johanneshov samt även på Mariestadsvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.