Sök Meny
Såld

Kungsängen - Tibble / Björnbärsstigen 16, 1 tr

2:a med sjöutsikt i populär brf!

Välkommen till en bra planerad 2:a om 67 m² i en populär och lågt belånad HSB förening! Mycket lugnt läge i området och med sjöutsikt från balkongen och köksfönstret! Lägenheten består av en rymlig hall med 1 garderob, säkerhetsdörr och ingång till klädkammare med hyllplan, ljust kök med bra matplats, stort vardagsrum med utgång till balkong i söder, väl tilltaget sovrum med 3 st. garderober, duschrum med duschkabin, tvättmaskin och fönster. Stort förråd i anslutning till lägenhetens entré. Mycket uppskattat område med närhet till bl.a. Lillsjön, idrottsanläggning, parkering, bensinmack och livsmedelsbutik. Även nära bussförbindelser mot både Brunna med Coop Forum och Kungsängen centrum med affärer, allmänservice, buss och pendeltåg. Tågen går i kvartstrafik och resan till Stockholm Central tar ca. 27 minuter. Tillträde enligt överenskommelse, snabbt tillträde är möjligt.

Kungsängen / Tibble
Björnbärsstigen 16, 1 tr
Slutpris: 1 500 000 kr
Boarea: 67 kvm
Avgift: 2 894 kr/mån
Rum: 2 rum, varav 1 sovrum
Våning: 1 av 3 (Hiss finns ej)
Såld: 2016-10-27
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Stockholm / Kungsängen / Björnbärsstigen
 • Elbilar på frammarsch
  Elbilar på frammarsch

  Nyheter om klimatförändringar duggar tätt. Många tror att elektricitet är framtidens ersättning för fossilbränslen och det pågår mycket forskning inom området.

 • Radon – en hälsofara
  Radon – en hälsofara

  För höga halter av radon är på sikt farligt att leva med – eftersom det kan ge upphov till lungcancer. Idag uppskattas runt 400 000 bostäder i Sverige ha högre radonhalter än de rikt- och gränsvärden som gäller.

 • Så köper du en bostadsrätt – Mäklarhusets köpa bostadsrätt-guide
  Så köper du en bostadsrätt – Mäklarhusets köpa bostadsrätt-guide

  Från lånelöfte till kontraktsskrivning. Här är allt du behöver veta inför köpet av en bostadsrätt.