Search Menu
Bostaden är såld

Kungsängen - Tibble / Hallonvägen 46, bv

Totalrenoverad mark 4:a i toppskick!

Totalrenoverad och mycket fin 4:a med dubbla uteplatser! Helt nytt (sommaren 2016) och mycket snyggt badrum med kaklade väggar, klinkergolv med golvvärme samt både badkar och dusch. Köket totalrenoverades 2011 med högblanka vita luckor och mosaik ovan arbetsytorna. Här finns induktionshäll, inbyggd micro, två varmluftsugnar samt två vinkylar m.m. Gäst wc är också totalrenoverad sommaren 2016. Tre sovrum varav det största med utgång till den härliga altanen i fint öst läge. Här kan frukosten avnjutas i solen. Från vardagsrummet nås den andra uteplatsen med fint läge i väst mot gården. Enhetligt golv och ljusa väggar i hela lägenheten. Nya persienner i nästan alla fönster. Säkerhetsdörr ut mot entrén. Hörnläge och närhet till parkering! Förråd i anslutning till lägenheten. Välkomna till en bostad i toppskick, bara att flytta in! Mycket välskött bostadsrättsförening med bra ekonomi och låg belåning, stamrenoverad. Föreningens belåning per kvm (årsredovisning 2015) 1 441 kr/kvm

Kungsängen / Tibble
Hallonvägen 46, bv
Final price: 2 630 000 kr
Enclosed: 98 kvm
Community fee: 4 599 kr/mån
Rooms: 4 rum, varav 3 sovrum
Floor: 1 av 3 (Hiss finns ej)
Sold: 2016-08-08
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Stockholm / Kungsängen / Hallonvägen