Search Menu
Bostaden är såld

Kungsängen - Kungsängen centrum / Knektvägen 1, 2 tr

3:a i centrum med inglasad balkong

Välskött 3:a i populär förening. Vitt kök med plats för 4 personer, intill köket finns en matsal med möjlighet för fler middagsgäster. Öppen planlösning mellan matsal och vardagsrum. Helkaklat badrum med dusch och tvättmaskin. I huset finns även en fin tvättstuga om så önskas. 2 rejäla sovrum. Inglasad balkong i fint sydostläge, sjöglimt mot Mälarens vatten. Hall med totalt 8 garderober samt hatthylla för ytterkläder. Säkerhetsdörr! Välskött HSB förening med mycket god ekonomi. Lugn och fin gård med lekpark och grillmöjlighet. Stenkast till centrum med bra service och bra kommunikationer till Stockholm och Bålsta. Gångavstånd till Mälaren med bad och båtklubb. För övrigt erbjuder kommunen golfbanor, ridhus, äventyrsbad, vacker natur och mycket mer. Bostadsrättsföreningens lån per m² bostadsyta (årsredovisningen 2014): ca 435 kr.

Kungsängen / Kungsängen centrum
Knektvägen 1, 2 tr
Final price: 2 125 000 kr
Enclosed: 72 kvm
Community fee: 3 973 kr/mån
Rooms: 3 rum, varav 2 sovrum
Floor: 3 av 8 (Hiss finns)
Sold: 2016-07-05
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Stockholm / Kungsängen / Knektvägen