Search Menu
Bostaden är såld

Kungsängen - Lillsjön / Lars Ekborgs väg 27

3:a med radhuskänsla invid Lillsjön!

Välkommen till en 2:a om 64 m² som på ett genomtänkt sätt har byggts om till en 3:a! Lägenheten är ljus och genomgående i huset, d.v.s. har fönster i båda väderstrecken. Härlig radhuskänsla med dubbla altaner, en mindre altan i öster och en större altan, delvis under tak, i väster. På framsidan finns en gräsplätt och på baksidan finns en gräsmatta som omgärdas av grönska. Rakt igenom fina och delvis nya ytskikt, fräscht helkaklat badrum och ett fint vitt kök med rymlig matplats och vitvaror från 2008, två bra sovrum, stort vardagsrum och en separat tvättstuga. Förråd i anslutning till entrén och ett större förråd i anslutning till altanen på baksidan. Parkering finns precis utanför huset och 50 meter bort finns områdets lekplats. Ca. 5 min gångväg ner till Lillsjön och föreningens egen brygga, lite längre bort finns skola samt förskola. Uppskattad HSB förening i ett barnvänligt och lugnt område med härlig gemenskap!

Kungsängen / Lillsjön
Lars Ekborgs väg 27
Final price: 2 300 000 kr
Enclosed: 64 kvm
Community fee: 3 803 kr/mån
Rooms: 3 rum, varav 2 sovrum
Floor: 1 av 2 (Hiss finns ej)
Sold: 2016-07-05
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Stockholm / Kungsängen / Lars Ekborgs Väg