Search Menu
Såld

Kungsängen - Brunna / Melofonstigen 8, 3 tr

3:a med kanonläge i området !

Välkommen till denna trevliga 3:a med mycket fint läge i södra Brunna! Stor balkong i västerläge mot skogsparti. Du välkomnas av en rejäl hall med gott om förvaringsmöjligheter och i anslutning till hallen finns två st separata klädkammare, varav ett idag används som kontor. Rymligt badrum med badkar och en kombinerad tvättmaskin/torktumlare. Ljust kök med vita luckor, laminatgolv, kyl, frys, diskmaskin och fläkt från 2016. Vardagsrum med parkettgolv och utgång till stor balkong med härligt västerläge mot skogsparti. Balkongen har eluttag. Två sovrum i bra storlek, varav ett är renoverat 2016. Hela lägenheten ger ett mycket välkomnade intryck. Närhet till parkering och naturen runt knuten. Goda bussförbindelser mot Kungsängen centrum. Förskola och skola i området. Stabil och välskött förening med god ekonomi. Bostadsrättsföreningens lån per m² bostadsyta (årsredovisning 2015): ca. 4 481 kr.

Kungsängen / Brunna
Melofonstigen 8, 3 tr
Final price: 2 055 000 kr
Enclosed: 85 kvm
Community fee: 4 873 kr/mån
Rooms: 3 rum, varav 2 sovrum
Floor: 4 av 5 (Hiss finns)
Sold: 2016-10-26
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

By clicking the button Contact me you agree to our terms of use

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Stockholm / Kungsängen / Melofonstigen