Sök Meny
Såld

Kungsängen - Brunna / Melofonstigen 8, 3 tr

3:a med kanonläge i området !

Välkommen till denna trevliga 3:a med mycket fint läge i södra Brunna! Stor balkong i västerläge mot skogsparti. Du välkomnas av en rejäl hall med gott om förvaringsmöjligheter och i anslutning till hallen finns två st separata klädkammare, varav ett idag används som kontor. Rymligt badrum med badkar och en kombinerad tvättmaskin/torktumlare. Ljust kök med vita luckor, laminatgolv, kyl, frys, diskmaskin och fläkt från 2016. Vardagsrum med parkettgolv och utgång till stor balkong med härligt västerläge mot skogsparti. Balkongen har eluttag. Två sovrum i bra storlek, varav ett är renoverat 2016. Hela lägenheten ger ett mycket välkomnade intryck. Närhet till parkering och naturen runt knuten. Goda bussförbindelser mot Kungsängen centrum. Förskola och skola i området. Stabil och välskött förening med god ekonomi. Bostadsrättsföreningens lån per m² bostadsyta (årsredovisning 2015): ca. 4 481 kr.

Kungsängen / Brunna
Melofonstigen 8, 3 tr
Slutpris: 2 055 000 kr
Boarea: 85 kvm
Avgift: 4 873 kr/mån
Rum: 3 rum, varav 2 sovrum
Våning: 4 av 5 (Hiss finns)
Såld: 2016-10-26
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Stockholm / Kungsängen / Melofonstigen
 • Elbilar på frammarsch
  Elbilar på frammarsch

  Nyheter om klimatförändringar duggar tätt. Många tror att elektricitet är framtidens ersättning för fossilbränslen och det pågår mycket forskning inom området.

 • Radon – en hälsofara
  Radon – en hälsofara

  För höga halter av radon är på sikt farligt att leva med – eftersom det kan ge upphov till lungcancer. Idag uppskattas runt 400 000 bostäder i Sverige ha högre radonhalter än de rikt- och gränsvärden som gäller.

 • Så köper du en bostadsrätt – Mäklarhusets köpa bostadsrätt-guide
  Så köper du en bostadsrätt – Mäklarhusets köpa bostadsrätt-guide

  Från lånelöfte till kontraktsskrivning. Här är allt du behöver veta inför köpet av en bostadsrätt.