Polkettstigen 17

Polkettstigen 17

Slutpris

3 250 000 kr


Brunna— Kungsängen— UPPLANDS-BRO

Polkettstigen 17


Slutpris
3 250 000 kr

Brunna— Kungsängen— UPPLANDS-BRO

Modernt och genomtänkt!

Mycket modernt och genomtänkt radhus i lugna och barnvänliga Brunna! Här möts man av en luftig hall med vit trappa och klinkergolv med golvvärme. Det ljusa och fina köket installerades 2015. Här finns rostfria vitvaror, bänkskiva av ek, vita luckor och klinkergolv med golvvärme. Wc:n och tvättstugan är fräscha och båda har ett klinkergolv. Vardagsrummet, hallen och ett av sovrummen har fått nya fina ytskikt 2014. Det snygga helkaklade duschrummet installerades 2014 och håller en hög standard. Här finns bl.a. golvvärme, handdukstork och spotlights i taket. Husets "master bedroom" ger en känsla av hotell-lyx! Stort och luftigt med ledspotlights i taket, vitlaserad ekparkett och en rejäl skjutgarderob med vackra dörrar. Huset har även en luftvärmepump, nyanlagd marksten 2015 vid entrén och fiber är indraget 2014 med flera uttag. Två väl tilltagna altaner och en balkong under tak. Altanen på entrésidan från 2015 har tak och vetter mot söder. Altanen på baksidan har två nivåer och vetter mot norr. Förråd i anslutning till entrén vilket renoverades under 2015. Kallgarage i länga med eluttag och plats för 1 bil, i övrigt p-tillstånd. Huset kan återställas till att innehålla 4 sovrum på övervåningen. Tillträde i augusti eller enligt överenskommelse. Besiktigat & energideklarerat. En idyll för barnfamiljen med en lugn och bilfri innergård samt gång- och cykelvägar till bl.a. lekplats, förskolor och skolor. Vacker natur och närhet till bad i Mälaren, buss, stormarknad och golfklubb. Välkommen!


Boarea
115 kvm
Driftkostnad
29 110 kr/år
Tomtarea
155 kvm
Rum
4 rum (3-4 sovrum)
Såld
2016-06-22

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.