Search Menu
Bostaden är såld

Kungsängen - Brunna / Polkettstigen 17

Modernt och genomtänkt!

Mycket modernt och genomtänkt radhus i lugna och barnvänliga Brunna! Här möts man av en luftig hall med vit trappa och klinkergolv med golvvärme. Det ljusa och fina köket installerades 2015. Här finns rostfria vitvaror, bänkskiva av ek, vita luckor och klinkergolv med golvvärme. Wc:n och tvättstugan är fräscha och båda har ett klinkergolv. Vardagsrummet, hallen och ett av sovrummen har fått nya fina ytskikt 2014. Det snygga helkaklade duschrummet installerades 2014 och håller en hög standard. Här finns bl.a. golvvärme, handdukstork och spotlights i taket. Husets "master bedroom" ger en känsla av hotell-lyx! Stort och luftigt med ledspotlights i taket, vitlaserad ekparkett och en rejäl skjutgarderob med vackra dörrar. Huset har även en luftvärmepump, nyanlagd marksten 2015 vid entrén och fiber är indraget 2014 med flera uttag. Två väl tilltagna altaner och en balkong under tak. Altanen på entrésidan från 2015 har tak och vetter mot söder. Altanen på baksidan har två nivåer och vetter mot norr. Förråd i anslutning till entrén vilket renoverades under 2015. Kallgarage i länga med eluttag och plats för 1 bil, i övrigt p-tillstånd. Huset kan återställas till att innehålla 4 sovrum på övervåningen. Tillträde i augusti eller enligt överenskommelse. Besiktigat & energideklarerat. En idyll för barnfamiljen med en lugn och bilfri innergård samt gång- och cykelvägar till bl.a. lekplats, förskolor och skolor. Vacker natur och närhet till bad i Mälaren, buss, stormarknad och golfklubb. Välkommen!

Kungsängen / Brunna
Polkettstigen 17
Final price: 3 250 000 kr
Enclosed: 115 kvm
Running costs: 29 110 kr/år
Plotarea: 155 kvm
Rooms: 4 rum, varav 3 sovrum
Sold: 2016-06-22
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Stockholm / Kungsängen / Polkettstigen
 • Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide
  Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide

  Mycket att hålla i huvudet när du ska sälja villan, radhuset eller fritidshuset. Här är Mäklarhusets sälja hus-guide över vad du ska tänka på. Trygga och säkra din försäljning – steg för steg.

 • Så här får du en grönare och finare gräsmatta
  Så här får du en grönare och finare gräsmatta

  Trädgårdens gräsmatta är platsen för umgänge, spel och lek. En gräsmatta skall tåla mycket och skall ändå se grön och skön ut - allt är en fråga om skötsel. Här ger vi dig tipsen du behöver.

 • Håll tjuvarna borta i sommar
  Håll tjuvarna borta i sommar

  Varje år ökar inbrotten i hemmen under semestertiderna. När folk bryter vanor och byter miljö passar tjuvarna på. Men det finns många sätt att försvåra för dem.